Kálející levičácká prasata se opětovně předvedla

Když se levice spojí, tak je z toho vždy veliký smradlavý a odporný hnus. To že jdou komunisté a socialisté ruku v ruce, je varování. Navíc, když se k nim přidají různé až anarchistické skupinky spojené v nějakých iniciativách, které připomínají spíše bolševické bojůvky. Pak se k tomu přidají už jen Vondrouš a Smetana a jiní úchylové. A do těch všech levicových výkalů, které postrádají rozum, argumenty a racionalitu přimíchejte odboráře a osobnosti typu genetických a morálních zrůd, jako jsou Zavadil, Filip, Štěch, Škromach a malý pejsek Sobotka. Co z toho vznikne? Vzniknou z toho kálející levičácká prasata, tak jak jste je včera viděli vyvádět na náměstích.

Všichni, co přišli na ta náměstí, jsou stejní duševní mrzáci jako svolavatelé. Protože pokud si dnes někdo myslí, že žije v bídě, tak není jen duševní mrzák, ale trpí i velmi závažnou duševní poruchou a ztrátou kontaktu s realitou. Už jen chyběly zvolání typu: „Máme hlad!“ K tomu si dovolím konstatovat, že všichni ti demonstrující zvrhlíci chtěli poměry před rokem 89. Tedy poměry doby, kdy si za peníze tehdy vydělané mohli koupit jen polovinu bochníků chleba, co nyní. Takže si dnes všichni žijeme vlastně v blahobytu. Jelikož za dvě desítky let se máme o 100% líp.

Jenže ti co demonstroval, slovně a fyzicky napadali jiné demonstranty s jinými hesly a jinými názory, tak ti zjistili, že se asi mají hůř. Je to hodně dobře možné, že tomu tak je. To jsou právě ta kálející levičácká prasata, která o poctivou práci nezavadí, a kdyby zavadila, tak by jim nevoněla. Ono bez práce nejsou nikde koláče. Ono před rokem 89 museli mít všichni zaměstnání, ale kdo nechtěl tak nepracoval a žil si jako ostatní. Dnes mít zaměstnání není povinné, a když nepracujete, tak nejíte. Proč asi demonstrovali, že by chtěli pečené holuby rovnou do huby?

Na to zbývá snad jen jediné. Hezky jim odpovědět. Když něco chcete mít, tak jděte makat, dobytkové. Že jste nikdy nepracovali, tak se to naučte. A nějaké láteření, že za tolik a tolik pracovat ani nebudou, je výmluva idiota. Není špatná práce a není dobrá práce. Práce je pro člověka realizace. Práce může být špatně vykonaná nebo dobře odvedená. Nic víc. A kdo si neváží práce jiných, tak jeho práce nikdy za nic nestála, nebo jen předstíral, že pracoval.

Podle spojených levicových prasat, nežijeme v demokracii. A prý celé to tak nějak nevoní. Tak co zápachu se týče, tak toho bylo nejvíce na náměstích, kde levičáci demonstrovali, za život na úkor jiných. Tam muselo být tolik smradu, že se snad nedalo ani dýchat. Představte si ty otevřené tlamy, z kterých táhne, jako by měli otevřené prdele a rovnou káleli.

A v demokracii pánové Sobotko, Zavadile, Filipe a jiní pánové a jiné úchylné dámy žijeme. Demokracie je nedokonalá, to ano, viz. Váš příklad. Ale vaše pojetí demokracie, jsme už zažili v minulosti, plné vražd, mučení, věznění a podobně. Říkali jste ji, jako banda nevzdělaných tupců, „lidová demokracie.“ Taková trošku hloupost nemyslíte si. Když demokracie je vláda lidu. Tak co je podle vás „lidová demokracie“? Lidová vláda lidu? No, to už o Vás odporná levicová prasata hodně vypovídá!