Jak naložit s policejním dobytkem, co obvinil Káju Maříkovou?

Svět se v prdel obrátil. Bachův absolutismus je zpět. Jen se nově obarvil. Není to nadvláda tupců v režii Habsburků, ale nadvláda debilů v režii bruselské totality. Policie není policií, ale souborem kreténů a zločinců. Blázni v normální společnosti jsou v ústavech a v klecích. V Česku mají z velké části uniformu Policie ČR a nebo jsou v civilu, to hůř.

Karla Maříková

„Je zakázané dovážet invazivní nepůvodní druhy rostlin a zvířat na území EU. Muslimští imigranti také nejsou původními obyvateli Evropy a stejně jako invazivní druhy znamenají nečekané šíření a postupné vytlačení původních obyvatel Evropy. Proto by měli mít také zákaz vstupu na území EU,” napsala poslankyně SPD Karla Maříková na Facebooku a policie žádá poslance o její vydání za tento výrok. Chtějí ji trestně stíhat. Tedy to usnesení podepsal jeden policejní dobytek. A slovo dobytek není silné.

Dobytek, co to podepsal má být na hranici – české a nebo řecko-turecké a správně by měl horovat o nekonečnou zásobu ostré munice, aby mohl střílet invazní druh, které táhne nás vyhubit. Ale místo toho chce stíhat poslankyni za tento nevinný a pravdivý výrok: “Je zakázané dovážet invazivní nepůvodní druhy rostlin a zvířat na území EU. Muslimští imigranti také nejsou původními obyvateli Evropy a stejně jako invazivní druhy znamenají nečekané šíření a postupné vytlačení původních obyvatel Evropy. Proto by měli mít také zákaz vstupu na území EU.”

Co s takovým policajtem? Budou lidi, co ho oběsí při revoluci na první větvi v právu? To ukáže osud. Začala revoluce, když policejní hovada bez mozku pronásledují lidi za výroky, slova a názory, že je se třeba bránit vyhubení. Je čas takové vyhubit, abychom se zachránili?