Kde jsou vítači Hadí chřipky (Covid-19)?

Když se na nás valily a opět se zase valí hordy nájezdníků, vetřelců, parazitů, vrahů a jiných nechutně-zločinných elementů, tak se objevili tzv. vítači z kruhu tzv. sluníček. Dnes se na nás nevalí, ale jen tak pomalinku přichází další kmen chřipkový. Oproti “normální” chřipce vlastně i nevinný. Nebo vzpomeňte na Španělskou chřipku…

Ilustrace davové paniky a šílenství

Jenže xenofobie narůstá. Není to pandemie nové nemoci, ale pandemie hlouposti, politické manipulace a šašků. Babiš chce rušit lety do Itálie a div ne stavět na hranicích zeď. Proč najednou jsou hranice potřebné a před vandrujícími sviňáky byly zakázány?

Koronavirus zvaný Covid-19, aby to znělo děsivě, jelikož Hadí chřipka, jak tomu také v Číně říkají, by asi nikoho nevyděsila, děsí a straší. Blbci berou obchody útokem a manipulovatelní blázni poskakují a kálejí si do gatí. Ale proč nemoc děsí a vandrující vrazi do Evropy neděsí?

Vysvětlení je jasné: Politické zadání. Xenofobie jednou ano a jednou ne. Šíření nenávisti jednou ano a jednou ne. Nenávidět vandrující parazity do Evropy je špatné a patříte do vězení. Nenávidět Rusko a Putina, tak jste hodni řádu Velkého Havla. Vítejte ve světě, kde je nadvláda debilů.