Slavičí smrt v obětí havloidních deviantů

Je zbytečné odsuzovat Matonohu. On dělal jen svou práci. Je to šašek, tak dělal šaška. Dělal to za peníze. A jestli se mu to líbilo, či ne, tak to je jedno. Prostě dostal úkol, ten splnil. A takových je velké procento tzv. “umělců.” Pro peníze a slávu půjdou i do horoucích pekel.

Radek Velička

Na včerejší trapárnu od začátku do konce jsem se díval z hlediska analytického a místy se za břicho v huronském smíchu popadal. Je nepochopitelné, jak nízko se lze ponořit do fekálií a říkat tomu společenská akce.

Místo společenské akce to vypadalo jako v nějakém pavilonu opic, či chovanců duševně nemajetných a mentálně narušených jedinců, kdy i jedna z opic chvílemi visela zavěšena hlavou dolů. Juraj Kukura si musel myslet, že se ocitl v nějakém jiném vesmíru a to musí být asi za svůj život zvyklý na mnoho. Takže čím překvapí havloidní devianti na přes rok? Nemají strop jako každá svině?

Výsledky a manipulace s výsledky nekomentuji. Anketa má nulovou hodnotu. A nikdy žádnou hodnotu neměla. Takže skoro žádné překvapení.