Když hovada městské policie narušují noční klid…

O tom nejde napsat zpráva klasická, to musí být komentář: Je neděle třetí den v září něco po půlnoci, tak asi k půl druhé v noci. Ožralý cápek si to táhne domů, ale má smůlu. Narazil na hlídku deviantních čuráků městské policie Ostrava pod velením bolševického ksindlu Harazima.

Ostravské městapo i s deviantem v čele

Asi hodinu pět hovad v uniformách Městské policie (kurvy v černém) plus daný cápek, řvou pod okny jako svině. Cápek má na rukou přiložené pouta a telefonuje, že prý má bebínko. Dobytek v uniformě daného blba neumí naložit do auta a odvést na záchytku. Proč? Z vyslechnutého hovoru mají asi v Ostravě plno a museli by to odvést do Frýdku-Místku, tak všichni inteligenti dělají v noci na ulici bordel.

Narušení nočního klidu je oznámeno Policii ČR, zmatená kvočna na telefonu nějak nechápe, že na místě už je i hlídka třech králů Policie ČR, jeden hlídá dva inteligenty, co jeden umí číst a druhý psát, že poslání dalších debilů z OO Poruba I nic neřeší, když už tady jedni jsou a neumí taky ožralého naložit a odvést na detox, raději zavěsí.

A tak tady žijeme: Lepší poslat ředitele Městské policie Ostrava Harazima do prdele. Pošlete ho tam taky. Nevíte jak? Tady je na něj mobil: 606 664 666 – asi číslo na samotného satana.


Autor byl tlupou neandrtálců v uniformách v noci vzbuzen