Smutné výročí okupace německými nacistickými prasaty pod velením vůdce Hitlera

Dnes si připomínáme smutné výročí. Dne 15. března 1939 začala okupace zbytků Československa, které bylo zničeno po Mnichovské dohodě o rok dříve, kdy nám bylo ukradeno územní Sudet. Dnešní smutné výročí připomíná obsazování naší vlasti německým Wehrmachtem.

Hitler a Merkel – Dvě nelidské germánské zrůdy

Historie se opakuje. Před skoro osmdesáti lety bylo Německo rakovinou Evropy a přivedlo náš kontinent do pekelné zkázy. Dnes je Německo rakovinou Evropské unie a jeho vojska jsou opět na východní hranici. Tehdy ohrožovali Sovětský svaz a dnes provokují Ruskou federaci.

Dnešní Německo stojí za likvidaci národních politik členů Evropské unie za krachem Řecka a žalostným stavem ekonomik Portugalska, Španělska a Itálie, jelikož právě na popud německých politiků byla EU zamořena okupační praktikou novodobou – říká se jí společná měna v rámci EMU – euro! Euro je novodobou okupací a je to prostředek nadvlády Němců.

Německo stojí za další krizí – Islamizace a invaze páté kolony na likvidaci bílé Evropy. Německá nacistická vůdkyně Angela Merkel pozvala do Německa parazity, aby je pak rozšířila jako metastáze po celé Evropě. Zatím EU vzdoruje. Čarodějnice Angela odchází a na scéně se objevu je nový kápo z nacistického koncentráku. Martin Schulz, ten se už nezakecá. Po vzoru svého vzoru a vůdce Adolfa vyhrožuje všem, kteří se dobrovolně nepodvolí své likvidaci mu-slimácky.

Je to 78 let. Ale nic se nezměnilo. Německo je stále hrozbou. Jen dnes o tom nesmí Česká televize a zrůdná média zrady a lží plné falešných zpráv informovat. Den 15. březen jako den ničivé okupace, která stála stovky našich občanů životy v koncentračních táborech a na popravištích je tabu. Ale 21. srpen bude připomínám celé prázdniny, což je důkaz, že jsem opět Německem okupováni.