Ejakuloval Jakub Janda radostí, když se dozvěděl o smrti Alexandrovců? Poskakoval blahem a honil si u toho…?

Nedá mi to. A i dnešní den musím reagovat na bezbožný lidský dobytek. Jakub Janda se snad tetelí radostí nad smrtí Alexandrovců, kteří zahynuli dnes při havárii letadla u Soči v Černém moři. Je nepředstavitelné, že s takovým lidským šmejdem spolupracuje vláda a ministerstva. Takový člověk nestojí sice ani odplivnutí, ale na to co zveřejnil na Facebooku, se prostě reagovat nějak musí.

Co to bylo ze fet, Jakube Jando?

Může tohle napat duševně příčetný člověk?

Nemůže!

Jen nízký a podlý, nechutný, nelidský, omezený, bestiální a deviantní jedinec, může mentálně vyejakulovat takový text. Zmar jakéhokoliv života, je zmar života. Nazvat umělce v uniformě za vojáky, ač jimi technicky jsou, může jen člověk, který manipuluje a šíří dezinformace. Jakub Janda je prostě člověk bez mozku, ale s velkou snahou tlačit se do zadku lidským bestiím a morálnímu lidskému odpadu, čím že jím také stává.

Jakube, přeji ti hodně dlouhý život, protože takové snad ani Satan do všech horoucích pekel nechce, poněvadž by si před takovými musel odplivnout. Podívej se do obličeje Sorose. Uvidíš lidskou zdechlinu, ve kterou se pomalu měníš. A ber mé přání jako upřímné a darované k Božímu hodu, ty bezbožný lidský červe.

Pozn. Šmejdům vždy tykám!