Jaký je rozdíl mezi deviantními buznami a homosexuály?

Včera Prahou táhli devianti. Táhli pod ochranou fízlů a policajtů na Letnou, aby se tam dozajista perverzně ukojili, někteří to nevydrželi a za povzbuzování politických deviantů, jako je mladý Stropnický, Američan DienStbier a dvorní vykuřovač Obamy Schapiro, se ukájeli již v ulicích Prahy, když lezli jako nechutná sebranka z Václavského náměstí.

deviantní buzna na Václavském náměstí | foto: Hans Štenbera (parlamentnilisty.cz)

deviantní buzna na Václavském náměstí | foto: Hans Štenbera (parlamentnilisty.cz)


Takové s holými zadky, vystrkávaje penisy, ňadra a stydké pysky u leseb, chránila policie, aby se náhodou nestalo něco. Nepomohlo, buzny se porvaly mezi sebou. Módní návrhář komunistické morální prostitutky Veškrnové, dnes Havlové, které si pro zisk slintajícího Václava vzala, se se svým partnerem podle bulvárních médií porval. Taková láska jako mezi Vaškem a Dášenkou, ta taky na něj prvně plivala, když antichartu podepsala a jak se vše otočilo, tak po pár rolích kurvičky, si to asi ráda vyzkoušela s Vašíkem naostro.

Ale zpět k hlavní otázce. Jaký je rozdíl mezi deviantními buznami a homosexuálky? Obrovský, zní odpověď. Homosexuální jedinec má život jiný, prostě jej sexuálně přitahuje stejné pohlaví, ale pokud se chová jako kultivovaný člověk a ne jako nějaká tupá opice s vymytým mozkem, tak to na něm ani nepoznáte. Prostě je rozdílný jen v tom, že se zavírá do ložnic se stejným pohlavím.

Na rozdíl jak vypadá deviantní buzna je patrno vždy z nějakého tažení těchto deviantů ulicemi měst. V Praze se tato přehlídka sexuální deviantů a politických zmrdů jmenuje Prague Pride.

Kdo to viděl a má zdravý mozek v hlavně, tak musí souhlasit, že rozdíl mezi deviantními buznami a homosexuály je obrovský. Homosexuál by nešel na Prague Pride, ale úchyl ano. Sdělili mi to, jak homosexuálové, tak lesby, které znám, že se za ty zrůdy na Prague Pride stydí, že jim ubližují, tím jak se chovají.