Nastal čas členy Evropské komise pověsit? Vždyť oni navrhují to co Hitler

Evropský poslanec Godfrey Bloom zvolený za UKIP, člen frakce EFD (Evropa pro svobodu a demokracii) na zasedání Evropského parlamentu dne 21. listopadu 2013 ještě staré Evropské komisi vzkázal, že je lidi pověsí a budou v právu. To se jednalo jen o zlodějinu.

Radek Velička

Radek Velička

Dnešní Evropská komise v čele s alkoholikem a člověkem bez mozku Jean-Claude Junckerem jde ještě dál. Asi se inspirovali Adolfem Hitlerem, jelikož za jeho vlády byly zbraně pro občany absolutně zakázány. „Evropská komise chce zpřísnit držení zbraní v Evropě,“ kvákal dementní alkoholik Juncker.

„Podle návrhu Komise soukromé osoby nesmějí kupovat nebo prodávat zbraně, díly zbraní nebo střelivo na internetu,“ řekla komisařka Elzbieta Bieńkowska. Jedná se o faktický zákaz zbraní v Evropské unii? Ano, zbraně fakticky budou fyzickým osobám zakázány. Vydávat povolení na držení by se mělo jen výjimečně. Čím to deviantní zrůdy nikým nevolené politické třády zdůvodňují?

„Je nutné zabránit tomu, aby se zbraně dostaly do rukou teroristů,“ řekl předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker v Bruselu ve středu. „Navrhujeme přísnější kontroly na prodej a registraci střelných zbraní,“ dodal nechutný opilec Juncker.

Odborníci a Interpol tvrdí opak

Podle názorů odborníků z Inteprolu je nejefektivnější způsob, který zabrání opakování se teroru z Paříže, který se odehrál 13.listopadu, aby byli lidé ozbrojeni a zbraně nosili veřejně. Jak na to reagoval Juncker?

Záminkou pro tuto akci jsou útoky v Paříži: „Je nutné zabránit tomu, aby se zbraně dostaly do rukou teroristů,“ řekl Jean-Claude Juncker.

A co s otazníkem ve vzduchu?

Je opravdu čas, aby lid věšel představitelé Evropské komise? Nevím, neumím na to odpovědět, ale jedno vím členové Evropské komise nejsou nikým voleni, jsou dosazeni a schváleni. Stejně tak jako Nejvyšší sovět Komunistické strany Sovětského svazu, který také ctil myšlenku neozbrojeného lidu, tak jako nacistický zločine Adolf Hitler, kdy jeho kolegové po tribunálu v Norimberku byli pověšeni.

Kdy zakážou hasící přístroje?

Proti teroru nás nechrání jen bezpečností složky, občané by měli být ozbrojeni, tak jak doporučuje Interpol. Jelikož zločinec si zbraň sežene nelegálně a bude vraždit.

Pokud by platila stejná logika jako o zbraních u hasicích přístrojů, tak by hasící přístroje musely být také zakázány, jelikož nás proti požárům chrání hasiči. Taky nečekáme na jejich příjezd až nám vše shoří. Kdyby byl v Paříži někdo kvalitně ozbrojen, tak by nemuselo být na místě tolik obětí.

https://youtu.be/sQC375vGj9Q

Lidé vás jednou oběsí a budou v právu…