Propaganda vytvořila umírněného teroristu. Co to je?

Média hlavního proudu začala chrlit ze sebe něco o umírněných islámských bojovnících. Předně pokud někdo bojuje proti legitimnímu režimu, v Sýrii je legitimně uznána vláda, kdy jí OSN nezpochybnila, tak je to terorista, když tak bojuje se zbraní v ruce.

Humusák v rauši

Humusák v rauši

To jen na úvod, ale dnes média šíří propagandu Pentagonu a Bílého domu, že pokud někoho vyzbrojí, vycvičí a financují Spojené státy nebo jejich spojenci, takž se nejedná o terorismus. Proč to tvrdí. Jelikož pokud by mělo být naplněno mezinárodní právo na 100%, tak by musela americká vláda přiznat, že je teroristická.

Každý kdo podporuje terorismus a to jen morálně, tak sám se teroristou stává. Je to jednoduché. Veškerá agrese a vedení útočné války Spojenými státy a jejími spojenci v Sýrii je páchání mezinárodního terorismu. Mezinárodní právo mluví jasně.

Jakékoliv nasazení vojsk ve svrchované zemi, která je uznána OSN, bez rezoluce OSN či souhlasu tamní legitimní vlády, kdy o legitimitě rozhoduje OSN, je akt útočné války, válečný zločin a páchaní terorismu. Tudíž zpět k Sýrii, jediná legální vojenská akce zahraničních vojsk je zatím jen ta Ruské federace, jelikož jen ta má svolení tamní legitimní vlády. Tento fakt nezmění žádná propaganda, žádné lži; tomu uvěří jen mentálně retardovaní a Obama.