Migranti útočí za pomoci dalších parazitů, pomatenců a jiných havloidních deviantů

Prvně,kdo je to parazit? Pokud se jedná o člověka, tak ten, který žije na úkor jiných, z grantů a sociální pomoci, pokud je zdravý a odmítá pracovat. Dále, kdo je to utečenec před válkou? Osoba která před válkou uteče do země, kde válka není.

To

migrační zvěř v bitce

migrační zvěř v bitce


co se valí přes Balkán do zemí Evropské unie nejsou žádní utečenci před válkou, jelikož přišli převážně z Turecka, což je země, ve které válka není. To tvrdí tamní vláda, ale i země Severoatlantické aliance, které je Turecko členem. Tudíž jakákoli osoba, která opustí Turecko, kam utekla před válkou, do Řecka je už jen ekonomický migrant.

Ekonomický migrant je vlastně parazitem, který z převážné většiny v zemi, kde se chce uhnízdit, nepracuje a pobírá dávky, ač je zdravým a pracovat by mohl. A ta trasa je dnes jasná: Řecko, Makedonie, Srbsko, Maďarsko, Rakousko, Německo, Dánsko až do Švédska, kdy jich část zůstane v Německu, nebo po cestě, ale poslední zprávy jasně signalizují, že se jedná prvně o invazi do Švédska, jelikož migranti, kteří si vynutili cestu z Maďarska do Německa, pak dále do Švédska chtěli pokračovat vlaky přes Dánsko.

Německo hranice již uzavřelo, Rakousko také, tak když už jsou v Evropě, tak se pokusí dostat do svého cíle přes nás – do Německa či Polska a pak dále na sever. Jenže Německo avizovalo případné uzavření východních hranic s Českem a na to se pak přidá i Polsko, tudíž pokud se nedostanou dále, tak zůstanou u nás.

A tady nastupují další paraziti, tedy osoby, které se práce štítí a sedí v různých neziskovkách, které budou bojovat proti vlastní vlasti a budou očerňovat všechny, kteří nesouhlasí s tím, abychom měli na krmníku nějaké migranty, kteří k nám neutekli před válkou, jelikož pokud by přišli z Rakouska nebo Slovenska, kde válka není, tak by tady přišli jen jako co? No přeci jen jako osoby, které by se nechaly živit za podpory havloidních parazitů z neziskovek a jiný obludných spolků.

Je to černá vize? Je. Ale pokud hermeticky neuzavřeme hranice, nenasadíme na hranicích armádu a nezavedeme přísné hraniční kontroly, aby se k nám nezvaní nedostali, tak je tady budeme mít…