Bonzák a bolševický všeználek senátory a utrum KSČM to jsou taky výsledky senátních voleb

Senátní volby skončily i neskončily překvapením. Komunistické překvapení se naštěstí nekonalo. Voliči tak nějak absolutní návrat komunistických vrahů odmítli. Ovšem co za tím hledat? Chytrost voliče? Ne, někteří zvolení kandidáti odporují chytrosti voliče. Jeden zvolený komunistický senátor znamená jediné. Levicový volič je z velké části hlupákem. Komunistický volič je přímo idiotem. Takovým idiotům je ovšem nemožné vysvětlit, že senátorská volba je dvoukolová, naštěstí. Oni komunisté mají své ovce naučeny a přinuceny k volbám chodit, to ano. Ale zvyklost za celý minulý režim je chodit k volbám jednou. A dnes nemohou komunisté voliče šikanovat, buzerovat, mučit a zabíjet, tak proto asi neuspěli.

Ústecký kraj je poraženým v rámci tohoto října. A navíc Chomutov se v tento Velký říjen, na který nemuseli čekat do listopadu, změnil na Okres na severu, se svým komunistickým senátorem. Bubeníček a Homolka to je nové severočeské rudé duo. Tato dvojce je požehnáním pro všechny hlupáky, kteří zapomenuli, co jsou komunisté zač. Komunista je tvor, který má lež v genech a sám neví, co je pravda a co lež. Pro prosazení své úchylné teorie a ideologie se neštítí vraždit. To je komunista.

Ovšem největší zděšení přichází odjinud. Libor Michálek dokázal, že novodobá nepolitická politika je větší svinstvo a žumpa, nežli politika politická. Dokázal jediné, že jako národ jsme stále přizdisráči, bonzáci a vlezdoprdelisti. Což je jeden ze způsobů interpretace jeho volebního úspěchu. Ten druhý je mediálně vytvořená virtuální realita kolem jeho osoby. Kdy jej jako bonzáka a křivě obviňujícího práskače média nepodávala, ač neprokázal žádné ze svých tvrzení v kauze okolo Ministerstva životního prostředí a zůstal jen u svých lží. Média jej naopak vykreslovala jako odvážného a nebojácného hrdinu, proč? Protože zvrácenost médií a v něm žijících páchnoucích červů, presstitutek, je známá. Podle přísloví vrána k vráně a jací novináři velebí morálního mrzáka, takový nový senátor.

Bolševický všeználek a kandidát na cokoliv taky slavil úspěch a byl na Zlínsku zvolen senátorem. Krásná ukázka populismu a mediální práce. Ovšem za jeho úspěchem je nutno hledat i něco jiného, než jen populismus. Okamura není jen populista, který využívá čehokoliv, tu vychvalování komunistů, tam řešení na vše, případně spekulaci o prezidentské kandidatuře. Třeba se na prezidenta nominuje sám jako jeden ze zákonodárců, když se jím po dlouhodobém snění stal. Za úspěchem noční můry Tomia je nutno hledat něco více, on kolem sebe po japonském vzoru tvoří sektu svých příznivců, kdy se staví do čela svého sektářství. Pro své příznivce je polobohem, který v televizní reality show investuje, pak radí cestovatelům, prodává japonské jídlo, přednáší v kulturácích, píše knížky, rad má jako židovský rabín a ještě kandiduje na vše, nač se kandidovat dá. Pokud o něm něco křivého vyřknete, tak má kolem sebe ihned hejno vos, které jej brání. Ještě že podpora nacismu je u nás tvrdě postihována, oproti komunismu, nebo by snad i tohoto využil pro rozšíření své zrůdné sekty.

Ovšem ať nejsme jen negativní, tak na Šumpersku mohou slavit, jelikož dočasný a korupční bývalý socanský předseda Sněmovny Vlček byl odsunut na smetiště politických mrtvol. Nepodařila se mu reinkarnace v Palasově vzoru. Ono holt život v podhůří Jeseníků a jesenických horách není jen tak a tam si volič pamatuje, proto nějaké miliony v igelitovém pytlíku nezapomíná.

Krásný a vztyčený prostředník ukázali voliči na Praze 8, jak Dolejšovi, tak místní a pražské ČSSD. Drtivé odmítnutí komunistické obludy je pozitivní a korelovalo pražské výsledky, kdy jediný úspěch ČSSD zaznamenala proti Tomáši Töpferovi, kdy tomu pomohla pravdoláskařská média a pravdoláskařská fronta, která z něj udělala něco, co snad žere i malé děti. Byla to sice plíživá antikampaň, ale o to účinnější. Jinak senátní výsledy v Praze lze komentovat: V té bídě se to dá. Poloviční úspěch zdravého rozumu, taky úspěch. Ovšem vymazání Křečka bonzákem má určitou nechutnou pachuť. A zazdění Tomáše Töpfera pravdoláskařskou frontou je na tom podobně.

Co dále ukázaly volební výsledky při senátních volbách? Vyvracení jednoho mýtu a zbláznění se jednoho města. O tom, že aféra a kauza kolem Jiřího Čunka byla patrně vykonstruována justiční mafií s napojením na určité kruhy KDU-ČSL, které tuto stranu opustily a založily si svůj účelový politický projet TOP 09, si necvrlikají už jen vrabci po střechách. Jiří Čunek je pro vsetínské voliče osobnost, kterou si zvolili skoro v prvním kole. Reprezentuje určité hodnoty, které v kraji nejsou cizí. S pakáží se nemaže a pracovité Valachy podpoří. Valašsko bylo vždy specifické. V poválečných volbách tam komunisté prohráli na plné čáře, jen škoda, že snad jen tam a pokud tak chtěl uklízet i ve své straně, tak není divu, že byl pokus od jednoho šíbra z Bechyně o jeho vymazání z politické mapy.

Obyvatelé Brna jsou známí svým specifickým humorem, kdy nikdy nevíte, co myslí vážně a co nikoliv. Na jednom ze svých náměstí mají hodiny, které připomínají falus a taky jim tak říkají, ovšem ještě přídomek primátora přidají. V minulosti se jim podařilo zvolit, k překvapení celého československého národa, Rudyho Kovandu Zlatým slavíkem. A nyní šokovali zvolením Elišky Wagnerové coby senátorkou, ač je známá svými neokomunistickými postoji a prolezlá pravdoláskou jako zčervivělé jablko.