GLOSA: Posílení socialistických extremismů? Naštěstí v normě.

Každé volby sledujeme, jak posiluje levicový extremismus, tu komunistický, tu nacistický. Tyto dvě konkurenční levicové ideologie jsou nebezpečné obě stejně. Proto je na zamyšlení, proč se vůči komunistům nepostupuje stejně jako vůči nacistům. V případě stejného přístupu vůči komunistickým ideologiím a stranám, by jejich volební výsledy mohly kopírovat výsledky DSSS. Vandasova partaj, co by nenáviděná nevlastní sestra komunistů nezaznamenala žádného hmatatelnějšího výsledku a to se populisticky snažili šířit nenávist, jak se dalo a to v těch nejpostiženějších místech naší republiky.

Berme si z toho příklad, zatočit s komunisty stejným způsobem jako z nacisty, když jedno a totéž jsou, zrůdy, tak se pak nemusíme extremismu až tak obávat. Jenže komunistický levicový extremismus, společnost toleruje. Zapomíná na umučené, nespravedlivě a neoprávněně vězněné, zavražděné oběti komunistických režimů a ideologií.

Za posilování levicového nacistického extremismu v podání DSSS může taky společnost, když problémy, kterých právě tito levicoví radikálové využívají, ke svému zviditelnění, neřeší. Je ostudou, že v druhém desetiletí jednadvacátého století mohou, tyto zrůdné a pomýlené myšlenky, komunistický socialismus a nacistický socialismus, ovlivňovat veřejné mínění. Představitelé za tyto zrůdnosti kandidují a jsou voleni. Je ostudou společnosti, že se neumí vypořádat s těmito vředy, aby jimi všichni jen opovrhovali. Vůbec myšlenka těchto zvráceností vyslovena by člověka měla vyloučit ze společnosti slušných lidí.