Vrah, zloděj a lhář – Jedním slovem prostě komunista

Úvodem souhlasím, že takové zřízení, jaké komunisté ve střední Evropě vybudovali po druhé světové válce, se nevrátí. Ovšem varovat před komunisty je zdrávo, jelikož pokud se nějak k moci dostanou, tak nový komunistický režim bude daleko zločinnější, vražednější a sofistikovanější. I komunisté se vyvíjejí. Ovšem kam se vyvíjí zlo? Vždy ke zlu daleko většímu. Komunisté jsou jako pekelníci, taky slibují malované, ale nabídnout mohou jen a jedině peklo.

Komunisté vrazi

Komunistická ideologie je vražedná a má přímo v základních tezích třídní boj, což je likvidaci jiných společenských tříd a to převážně fyzicky. Jelikož komunistická revoluce nemá čas, tak je pro komunisty nepřátele lepší rovnou popravit. To dokázali jak v Československu, tak v Sovětském svazu, ale vlastně všude, kde se komunističtí vrazi dostali k moci.

Komunistický pozdrav autorovi: “Ty jsi ještě nezdechl ty fašistické prase Veličko To cos řekl Filipovi s KSČM nebo nešemu soudruhu Mišičákovi bys mě do obličeje neřekl protože ten vyžranej tvůj rypák bys měl od krve. Jednou stejně budeme u moci a pak takový zmrdy jako ty budeme s chutí věšet. A tebe na jatkách podřízneme jak prase a potom těm prasatům dáme zežrat ty kurvo nacistická.” (Publikováno do písmene i s hrubkami.)

Povrch planety země nenosil nikdy větší vrahy, nežli byli vrazi komunističtí. A pokud se podíváte do programových tezí, platí pro všechny komunisty světa, tak se ozbrojeného boje a likvidace svých nepřátel nikdy nezbavili. Oni se toho ani zbavit nemohou, jelikož je to jejich nízký pud. Velká část členů komunistických stran má prostě vraždění v krvi a sní o možnosti beztrestného ukájení na lidech, tím že je budou vraždit. Komunistická historie to jasně dokazuje.

Komunisté zloději

Znárodňování a vůbec likvidace ekonomicky aktivních společenských tříd je jen obyčejná zlodějina. Jelikož komunisté nectí majetkové svobody, tak se dá tvrdit, že jsou zloději. Musejí prostě krást všem, co něco mají, aby svým sympatizantům a především sobě mohli dopřávat to, na co nemají díky své vrozené lenivosti. Vždy je pro lenochy lepší statky a hodnoty ukradnout, nežli je vybudovat.

Historií komunismu se jako červená nit vleče nekonečná zlodějina. Všude, kde se komunismus ujme vedení společnosti, tak prvně ukradne vše, co se ukrást dá. Z takto nakradených prostředků se živí především komunisté a pak zbývá něco na tzv. dělnickou třídu. Ostatní část společnosti je odkázána na život v bídě.

Vzhledem tomu, že tvrdé jádro tvořící komunistické partaje je postiženo odporem k jakékoliv tvořivé práci, tak je pravidlem, že čistě komunisty řízené společnosti jsou nuzné, někdy dokonce živořící na pokraji bídy a hladomoru. Tak jak je to vidět na příkladu KLDR, kde jen pár vyvolených má právo na život jako lidé. Zbylá společnost, žije na úrovni otroků.

Komunisté lháři

Aby komunisté dosáhli svých cílů, tak musí veřejnosti lhát. Celou historii nalhávají, jak jim jde o dobro většiny, tím ovšem myslí pouze své vlastní dobro. V duchu to jsou otrokáři, kteří chtějí zotročit svět, aby na ně, na pár vyvolených jedinců, ostatní pracovali. Takovou pravdu, pokud by sdělili, tak by neměli žádné podporovatelé a nikdy by se nedostali k moci, aby mohli páchat své ideologické a i jiné zločiny.

Mějme proto na paměti, že i komunistické přání dobrého dne, je pouhopouhá lež. Takoví, kteří by Vás všechny nejraději viděli bradou nahoru, Vám určitě nic dobrého přát nebudou. Pro komunistu je lež nástrojem, jak dosáhnout komunistických zlodějen a komunistického vraždění.