Rudá zrůda obviněna a propuštěna

Komunistický terorista Pavel Vondrouš byl obviněn z výtržnictví a propuštěn na svobodu. Určitě nechci nikoho pranýřovat za to, že není ve vazbě. On je to především duševní mrzák, proto se divím, že mu nenechali někde vyšetřit hlavu a jeho duševní zdraví, patrně by musel být ihned hospitalizován a léčen pro duševní nemoc.

Je nepředstavitelné, že komunista, který se nechá fotit s poslanci, jde pak páchat teroristický čin, ač jen demonstrativní. Doufám, že další komunista a tudíž lidský okraj společnosti Dolejš, který si násilí na své osobě užil v minulosti, má odpornou pachuť z toho, že se nechal s Vondroušem v minulosti vyfotit. Mládenec je psychopat již od pohledu, ale kdo to mezi komunisty pozná, když sami nejsou duševně zdrávi.

Kompletně celý incident rudé zrůdy dokazuje radikalizaci komunistické scény. V Chrastavě komunista páchá atentát na prezidenta a ve stejné dny mají mladí komunisté sjezd u Mladé Boleslavi, kde plánují třídní boj a porušování základní demokratických principů a základů svobody. Zpráva o 2. Sletu bolševický čarodějnic zde.

Pravdoláskařské „nejsme jako oni“, Havlovo prosazení Čalfy jako premiéra a netrestání komunistických exponentů, bylo zasetím společenského moru v roce 89 a 90. Ovoce těchto chyb právě začínáme sklízet a bude hůř. Komunismus je jako mor a komunista je jako invazní hmyz.

Smazané foto ze serveru TN.cz.