Nejbrutálnější organizovaný zločin na světě je všude kolem nás

Je úsměvné, jak se nám média a politici snaží namluvit, že se s organizovaným zločinem bojuje snad na všech frontách. Je to největší mediální lež, která vůbec kdy byla do světa vypuštěna. S organizovaným zločinem se vůbec nebojuje, a pokud ano, tak se jedná o malé zárodky soukromých aktivit zločinců. Kde je tedy ten nejbrutálnější organizovaný zločin?

Najdeme jej všude kolem nás. Je to stát. Který vybírá nejtučnější výpalné, kdy své občany přímo vydírá, v případě, že výpalné (daně) občan nezaplatí, tak může být dlouho vězněn. V některých případech může být trest vězení, pro tak neposlušného občana, delším a tvrdším nežli trest za hrdelní zločin.

Místo toho, aby se s tímto nejhrůznějším organizovaným zločinem bojovalo, tedy se daně snižovaly na postačitelné minimum a všude na světě se budoval malý přátelský stát, který svým občanům slouží, tak se děje opak. Státy si ze svých občanů dělají své otroky.

Jaký je rozdíl mezi skupinou zločinců, kteří prodávají svým obětem „ochranu“ oproti státu, který vybírá daně? Výpalné jako výpalné. Dokonce státy vymýšlejí různá pravidla, jak si zabezpečit poslušnost obyvatelstva. U nás prý v civilizované části světa máme prý nějaké lidské práva a svobodu slova, myšlenek a podobně.

Nesmysl, pokud by platila teze o svobodě slova, tak by nebyli stíhání, krimilizováni lidé, kteří řeknou něco, co mocní považují za trestné. Jak může uškodit slovo? Ano mafiánské struktury jsou Vás schopny umlčet, pokud se jim Vaše slova nelíbí. Stejně jako „svobodný“ stát.

Nevěříte. Tak si to vyzkoušejte. V rámci politické korektnosti Vás jsou schopni tyrané uvěznit jen za blbé tričko, nebo za vydání nějaké knihy. Jen oni určují, co se smí a co se nesmí mluvit. Prostě organizovaný zločin. Oblečte si tričko s nějakým komunistickým vrahem a zločincem, budete opěvování, jak jste pokrokoví. A stejně to byl jen vrah. Taková společnost je pak jemu rovna.

Na druhou stranu oblečte si tričko s podobiznou nějakého nacistického zločince a vraha a v momentě, jste povaleni a zatčeni policií. Preventivně Vás policie ještě zmlátí a bude Vás třeba i kopat do hlavy, aby se Vám rozsvítilo, že když chcete uznávat vrahy a zločince, tak jen ty státem podporované.

Neříkám, že je třeba stát něčím nahradit, to ani nejde. Ale stát by měl být takový, který svým občanům slouží. Nesmí je šikanovat, vydírat a kriminalizovat jen proto, že se mu chce. Za daně v rozumné výši má občan od státu dostat službu a v poměru s komerčním sektorem na vyšší úrovni, ve větší kvalitě i kvantitě, protože stát tu má být pro občany a ne pro zisk. Je proto velkým paradoxem, že komerční služby jsou daleko kvalitnější oproti těm veřejným.