Kam se poděl František Matějka?

Je tomu více než 14 dní, co se z virtuálního prostoru vytratil František Matějka. Bojovník za svobodu slova, za občanské svobody a za svobodu vůbec. Jeho server je smazaný, na sociálních sítích se vytratil. Prostě František Matějka není. Co se stalo? Přestaly jej bavit útoky odpůrců, bylo mu vyhrožováno?

Je pravdou, že se pouštěl to „rozporuplných,“ nebezpečných a závažných témat. Poslední jeho iniciativou bylo odhalování lží o Protonovém centru v Praze. Na VZP a její vedení podal trestní oznámení. Ovšem toto vše najdete na jeho YouTube kanálu BlogerTV. Stal se obětí dnešního policejně-mafiánského režimu? Šlápl někomu na kuří oko, že byl umlčen? Díky nešťastnému osudu jsem na něj ztratil číslo jeho mobilního telefonu, tak mu nemohu zavolat, ale na mail už 14 dní neodpověděl. Jinak jsme po mailu komunikovali a odpověď vždy přišla v rámci pár hodin.

Pokud máte někdo kontakt, nebo jej znáte osobně a můžete potvrdit, že je živ a zdráv a spokojen, tak to prosím udělejte. Dejte zprávu na mail info@radek-velicka.cz. Nejsme přeci v padesátých létech, aby člověk jen tak zmizel. Nechci se ptát jako ve filmu Skřivánci na niti: „Kam se poděl mlíkař?“ Ale nedá mi to, protože pokud někdo v 21. století zmizí z virtuálního prostoru, tak se prostě musím ptát: „Kam zmizel František Matějka?“

Znám všemožné útoky duševně nemajetných jedinců, vyhrůžky havloidů, zatím mne osobně toto povzbuzuje do další práce a směji se jim, tak jako mé okolí, které tito už taky obtěžují. Ovšem nalívá mi to do žil sílu, že dobře čůrám do mraveniště, když mravenci tak zběsile pobíhají. Dodává mi to stále více a více odhodlání rozkládat společnost postavenou na základě totalitní politické korektnosti, která zakazuje svobodnou soutěž myšlenek a likviduje svobodu slova a jednotlivce. Unavil tento denní boj s hloupostí pana Matějku a rezignoval? Nechce se mi tomu věřit.

Proč nevěřím, že František Matějka na své snažení dobrovolně rezignoval? Protože jsem z něj vycítil, že takový není. Měl mnoho projektů, které je třeba dotáhnout do konce. Protonové centrum, svobodná volba výběru restaurace, aby stát nezakázal soukromým provozovatelům kouření v restauracích. Dokonce se začalo proslýchat a sám to pan Matějka zmínil, že by mohl kandidovat do Senátu. Jsou toto všechno důvody jeho násilného umlčení?