Proč byl proticikánský protest v Ostravě nejvyhrocenější? Kdo za to může?

Toto léto je velmi horké. Nejen, co se teplot týče, ale i celospolečensky to přímo vře. Česko zasáhla vlna proticikánských demonstrací. Ovšem protestuje se právě proti cikánům? Takto se to snaží česká média zjednodušovat, svalovat vinu na různé radiálky. Je jasné, že tito náladu ve společnosti zneužívají. Ale viníka celé situace je třeba hledat někde jinde. Ono poslední českobudějovická demonstrace v triptychu demonstrací minulého měsíce, nebyla proticikánská, ale byla proti policejním zásahům na demonstracích předešlých.

Postoj úřadů, politiků a policie je chybný. Místo toho aby stát situaci zklidňoval, tak ji právě naopak, svými postoji, více zostřuje. Policejní brutalita a úřednické provokace naštvané lidi neuklidní, spíše je více naštvou. Takový naštvaný občan, pak začne věřit populistům, protože se cítí být sám. A to je chyba.

Cikánské provokace

Ostravská situace byla včera specifická, došlo k otevřené válce demonstrantů s policií. Na jiných místech, kde se taky demonstrovalo, byl převážně klid. Jenže v Ostravě včerejšku předcházely provokace samotných cikánů, tak i procikánských sdružení a aktivistů. Ostrava zažila cikánskou demonstraci, kde bylo vyhrožováno, tím že Ostrava může i hořet, když nebudou cikáni vyslyšeni a město nebude jejich parazitování na veřejných penězích dále a více podporovat.

Na této demsotraci cikáni vyhrožovali, že Ostrava může dopadnout jako Stockholm, v těch dnech zapalovali islamští imigrati ve městě auta a válčili s policií

 

Provokace úřadů

Před dvěma měsíci byla avizována demonstrace lidí, kteří nesouhlasí s cikánským rasismem, násilím, které páchají na ostatních, parazitováním na systému sociálních dávek a sociálního bydlení. Tato demonstrace byla avizována na Městském obvodu Moravská Ostrava a Přívoz. Přes různé zákazy, se nakonec demonstrace včera konala, ovšem úřad povolil i cikánskou provokativní akci, která byla svolána minulý týden a na poslední chvíli. Tak jak tyto akce povolily úřady ve Vítkově i v Českých Budějovicích. Na tyto akce pak cikánští svolavatelé sváželi demonstrující autobusy, tudíž to nebylo spontánní, ale přímo organizované.

Občané, kteří svolávali akce přesně s opačným obsahem demonstrací, byli převážně zklamáni, jelikož jim jsou z toho důvodu demonstrace a pochody zakazovány. Cikánům, i když hrozí nebezpečí střetů, jsou vždy povoleny. A tak se stalo i včera v Ostravě. Proto viníkem je právě Městský obvod Moravská Ostrava a Přívoz. A osobní odpovědnost by měl nést úředník, který provokaci povolil. Možná i trestně právní.


Toto video bylo zveřejněno 4. 7. 2013 v 14:00, úřady o této aktivitě věděly a pracovaly s touto informací, stejně pak povolili cikánskou provokativní demonstraci

Násilí není řešení, ale chce to stejná práva povinnosti pro všechny

Žádné pochody, žádné demonstrace, žádné násilí situaci nevyřeší. Jakékoliv volání po násilném řešení čehokoliv je cesta rovnou do horoucích pekel. Ovšem co mají frustrovaní lidé dělat, kdy se stále a dennodenně cítí ohroženi a cítí nefér chování úřadů vůči nim a vůči cikánům je nerovné. Někteří pracující nemají ani zdaleka tak velký rodinný rozpočet, jak cikánská rodina, která žije jen z dávek a práce je pro ně sprosté slovo. Cikáni se takovým smějí, že jsou hloupí, když pracují a neparazitují na sociálním systému. Oni si snad i myslí, že peníze jsou něco jako mana a padají z nebes.


Válka v ulicích nic neřeší…

Včerejší válka v ostravských ulicích byla špatná. Nemělo k ní vůbec dojít. Jenže Ostrava je „region rázovitý“. Provokace, které se tady dějí, se navíc dějí za peníze, které procikánské nezikovky a sdružení získávají z veřejných rozpočtů. Lži šířící server Romea.cz taky takové peníze získává. Česká televize o situaci záměrně v diktátu politické korektnosti lže taky díky tomu, že funguje z veřejných peněz. Televizní poplatek, který požírá ČT je přímá daň. Tak lidem ruplo v hlavě, nelze to omlouvat, ale pokud se situace nezačne řešit spravedlivě, tak se bojme, může být hůř a takový stav si snad nikdo nepřeje.

Cikánské lži a skrytá hrozba

Cikánská propaganda za naše peníze je plná lží. Do Kanady emigrovali a místním úřadům tam navykládali, že jsou tady zabíjení. Deset let Kanaďané těmto lžím věřili, nežli zjistili, komu azyl poskytli. Dnes lháři šíří lži o tom, že jsou tady na nich páchány cikánské pogromy. Což je absolutní lež a dalo by se to specifikovat i jako šíření poplašné zprávy v organizované skupině.

Na západ od našich hranic si společnost importovala islamisty, kteří se nechtějí tamní společnosti přizpůsobit. My jsme si naše cikány vychovali, tak že když chceme, aby dodržovali naše pravidla, naše zákony, tak je společnost označena za rasistickou. Jenže společnost chce rovná práva a povinnosti pro všechny nic víc. Cikáni neuznávají povinnosti, jen vyřvávají svá práva a dožadují si jich násilím a šířením lží. Jsou mezi nimi výjimky, ty se ale pak k nim nehlásí a samotná komunita je exkomunikuje, že se přizpůsobili.

Navíc náš sociální systém si nepřímo importoval další břímě ze Slovenska, kde snížili před lety sociální dávky, tak jich tu máme třikrát tolik. Od příštího roku bude zavedena, s největší pravděpodobností, na Slovensku pracovní povinnost pro pobírající sociální dávky, taková co u nás zrušil Ústavní soud. A navíc podle nového stavebního zákona by se měly začít bourat na Slovensku všechny nepovolené černé stavby. To jsou z 99% domy v cikánských osadách. Slovenští cikáni vyhrožují občanskou válkou, ale proč by válčili, když mohou přijít k nám. Pak jich tady bude jednou tolik, protože v osobách jich na Slovensku žije cca 300 tisíc.

“Radikál” s holí

Nakonec přinášíme video, kde je viděn „radikál“ s holí, jak o tom informovala celý den média, patrně měli na mysli toho pána, kterého můžete spatřit v čase videa 0:33