Je Francie na prahu všelidové kontrarevoluce? První mrtvý už je realitou

François Hollande jako francouzský prezident se rozhodl zlikvidovat tradiční společnost. Jeho podpora homosňatků a homoadopcí povolala do ulic Francouze bez ohledu na politický směr, katolíky, ateisty, pravici i levici, bohaté i méně příjmové, tak jako přinutila 20 tisíc starostů podepsat petici, že budou zákon „manželství pro všechny“ ignorovat a homopráry nebudou oddávat. Za toto jim ovšem hrozí podle platného zákona trest. Což by mělo být v rozporu s ústavou, jelikož francouzští starostové se mají právo řídit svědomím, ovšem v tomto případě jim Ústavní rada nedala za pravdu, ač v ostatních případech „práva svědomí“ mohou starostové využívat.

Na pomyslné barikádě již se zmíněnými starosty stojí různorodá společnost od předáka radikální levice Jean-Luc Mélenchona, přes katolickou aktivistku Frigide Barjot, předsedkyni Křesťanské strany Christine Boutin, až po předsedkyni pravicové Národní fronty Marine Le Pen. Tento průřez odpůrců jasně dává najevo, že aktivita prezidenta a homosexualisty Hollanda narazila na masivní odpor velké většiny Francouzů. Tento odpor není o politickém vnímání světa, nýbrž o zachování morální kontinuity francouzského národa.

Proti vlně pokojných demonstrací přikázal, Hollande použít policejní brutalitu, šikanu a zastrašování. Jeho odpůrci se spojili v celonárodním hnutí La Manif Pour Tous, což je parodie na zákon „manželství pro všechny“, jelikož název hnutí se dá přeložit jako: Demonstrace pro všechny. Symbolem tohoto hnutí je tradiční rodina, kdy i toto mají ve svém logu (motiv muže, ženy a dvou dětí – chlapce a dívky, kteří se drží vzájemně za ruce).

Zvráceným prezidentem a homosexualistou Holandem zakázaný obrázek přirozené rodiny, za který jsou Francouzi šikanováni policií

Logo La Manif Pour Tous je policií považováno za nelegální a jeho použitím na vozidle se vystavujete policejní šikaně, že Vás policie zastaví a za toto logo pokutuje. Dále se jeho nošením vystavujete policejnímu vyšetřování, absurditě a následnému zadržení a pokutování, o čem se přesvědčil Franck Talleu, když se svou rodinou a rodinou přátel byl na procházce v parku. Policie usoudila, že se jedná o nepovolenou demonstraci, jelikož dvě tradiční rodiny, již představují při policejní šikaně nebezpečí pro francouzskou společnost. Jejich rodiny jsou početné, takže čtyři dospělí a sedm dětí ohrožují společnost s jedním tričkem, na kterém je vyobrazena tradiční rodina.

Policejní brutalita, násilí a šikana dospěla již tak daleko, že Hollande nařídil policii proti demonstrantům používat vodní děla a slzný plyn. O neuvěřitelném zneužívání policejních pravomocí se přesvědčilo 67 pokojných demonstrantů, kteří se jen s transparenty sešli před francouzským parlamentem. Byli zadrženi, kdy je pak policie držela 17 hodin ve dvou malých místnostech. Nedovolila jim přivolat ani právní pomoc. Tak jsou pošlapávána práva většinové společnosti ve Francii na popud zvráceného homosexualisty Hollanda.

Policejní brutalita

O neuvěřitelné brutalitě se přesvědčil i katolický kněz, který svým vlastním tělem na demonstraci, kde policie použila slzný plyn, bránil mladíka zasaženého tím to paralyzérem přímo do obličeje z bezprostřední blízkosti. Za tuto odvahu a projev solidarity byl odměněn tím, že byl doslova zkopán dvěma těžkooděnci, ač byl kněžsky oděn.

Demonstrace jsou již masové, kdy na poslední se sešlo podle policejních informací 30 tisíc demonstrantů. Pořadatelé uvádějí, že účast dosáhla více nežli 150 tisíc účastníků. Demonstranti používají další symbol a to košťata, aby symbolicky vymetli Holladovu vládu a navrátili Francii do břehů normality. Ve francouzských ulicích je cítit, podle pamětníků, duch studentských demonstrací z roku 1968, kdy Paříž byla v plamenech.

Masové pokojné demostrace

Tato situace ve Francii má dokonce už i první lidskou oběť, kdy v minulém týdnu na protest s homosňatky, homoadopcemi a zvyšováním islámské imigrace do Francie se zastřelil ve slavné katedrále Notre-Dame Dominique Venner, ve Francii známý a populární historik a pravicový aktivista. V jeho 78 letech již nevydržel sledovat vývoj ve Francii, který je násilně Francouzům nucen zvrácenou a perversní Hollandovou vládou.

Kam situace v dnešní Francii až zajde? Je stotisícové hnutí, masivní desetitisícové demonstrace, petice dvacetitisící starostů, kteří reprezentují své obce se silným mandátem, sebevražda člověka na protest a spojení ostatních politických stran, hnutí a aktivistů napříč politickým spektrem malým důkazem, že většina Francouzů si zákon „manželství pro všechny“ nepřeje? Pokud je toto málo, tak to znamená, že ve Francii nastala nová doba, kdy demokracie je potlačena diktaturou vyhraněných a zvrácených společenských elit.

Podle policejních informací je toto demostrace 30 tisíc protestujících, pořadatelé uvádějí více jak 150 tisíc účastníků