Tak nám zase odbory vyhrožují – SUPER bude sranda

Čas s časem se sešel a zase slyšíme odborářskou lobby. Ovšem dnes slyšíme odborářské ultras. Odbory mají legitimní právo na existenci, ovšem odbory pracovníků státní správy, jsou jen hlasnou troubou byrokratických ulejváků, kteří jen šikanují společnost a nyní ještě řvou, když se má šetřit.

Vážení odboráři z veřejného sektoru, kdo Vás platí? My, občané. Kdo ve volbách rozhodl, že se bude šetřit? My, občané. Takže s tím nic nezmůžete. Chcete demonstrovat? Jak je libo. Chcete stávkovat? Jak je libo. Klidně stávkujte neomezeně, jelikož z práce vaší není prospěch. Jste jen byrokratičtí paraziti na společnosti. A že se vám má snížit základ a být více v odměnách? Super. Já jsem pro váš nulový základ a všechnu práci bych vám platil ve mzdě. Každý ví, že něco vyřídit na úřadě s ouřadou je skoro nemožné. A ten hajzlík, co chce teď demonstrovat a stávkovat, ještě je chráněný zákonem, tak ona každá škodná musí být v českých končinách hájena.

Odboráři veřejného a státního sektoru stávkujte jak je libo, protože vaše stávky nikomu nevadí, alespoň ubude úřední šikany a zjistí se, že nejste třeba. Konečně jste dostali skvělý nápad zmizet.