GLOSA: Lidovci plivli Okamurovi do ksichtu, ale Michálka nechali být

Lidovecký sjezd přijal většinově usnesení o Okamurovi: „Jeho slova hrubě znevažují oběti represí a perzekucí komunistického totalitního režimu.“ To že Tomio Okamura je marxista a komunista, jako i populista, který v touze po moci udělá cokoliv, jen aby jí měl, ví snad už i všechny malé děti. Ovšem on i lidovecký plivanec do ksichtu Okamury je populistický. Do senátního klubu se jim hodil, divím se, že jim tam vadí, jelikož jejich senátní klub je bramboračka, kterou by i pejsek s kočičkou nedokázali lépe uvařit.

Antikomunismus od lidovců je výsměch, když se na totalitním režimu v Národní frontě podíleli. Navíc v klubu lidovců a nezávislých je i „bonzák“ Michálek, který žádná své korupční tvrzení ničím nepotvrdil a dotáhl do Senátu sektářské chování. O něm sice není vůbec nic slyšet, jelikož jeho mise je dokončena. Získal křeslo senátora a je na nějaký čas zahojen. Ovšem je na stejné morální úrovni jako samotný Okamura, tedy lidský morální odpad. Jenže, kde je usnesení o Michálkovi, ze strany lidovců?

Lidovci se změnili, tím že se zbavili Kalouskova křídla a vymetli vypasené krysy ze své strany, ale jak vidno nezměnili se k lepšímu. Zbavili se jen toho ještě horšího, co mezi nimi bylo.