Než útočník natáhl závěr zbraně, byl odstřelen ozbrojeným civilistou

Fakultní nemocnice v Tel Avivu v Izraeli. Před otevřením trauma-ambulance vstoupil do čekárny muž v červené bundě. Sedl si mezi čekající. Mezi sebou se bavili dva přítomní bachaři. Muž v červené bundě se najednou postavil a z kapsy bundy vytáhl krátkou střelnou zbraň. Než natáhl závěr zbraně, byl zastřelen přítomným ozbrojeným civilistou, který vše pozoroval. Bachaři také své zbraně tasili, ale útočník už nejevil známky života.

Vrah z porubské Fakultní nemocnice Ostrava

Přiznám se, že bych rád napsal nějakou tu beletrii, ale nezbývá mi na to čas. Tak jsem jen alternativně popsal, jak by asi vypadal útok ve Fakultní nemocnici v Izraeli v Tel Avivu, když jsem se nechal volně inspirovat úterním masakrem z Poruby, který se stal v tamní poliklinice Fakultní nemocnice Ostrava.

V Izraeli je běžné a na bíle dni, že útočníci jsou zlikvidování ozbrojenými civilisty ihned a ještě před zásahem bezpečnostních složek. Není ani výjimkou, že ozbrojený civilista odstřelí útočící zrůdu na vojáky či policisty. Mají své zkušenosti a Švejkové tam nenosí uniformy.

Ostrava není v Izraeli, takže místo odstřelení útočníka ozbrojeným civilistou, či bachaři, kteří v Ostravě zůstali zavražděni, jelikož museli v práci odevzdat v práci služební zbraně, střelec v klidu a nerušeně odešel. Pravděpodobně, že v času příjezdu “krišotů” stejně zmatených jako postavička Louise Germaina Davida de Funèse de Galarza, už seděl ve svém autě a odjížděl z místa činu. Ti pak zveřejnili fotku svědka, kterého měli za útočníka. Prostě groteska v podání českých A.C.A.B.

Více komentovat práci debilů v policejních uniformách ani není třeba. Stačí se jim podívat do jejich kalných očí, těch zmatených existencí, které nejsou většinově rovny ani lýkožrouta.

Soustrast pozůstalým. Být na místě legální zbraň v rukou ozbrojeného civilisty, tak by těch kondolencí mohlo být méně, jelikož by na místě snad zůstal jen útočník v červené bundě s nelegální zbraní, která by ani závěr neměla natažený.