Nechte cikána Radka Bangu na pokoji. On za nic nemůže. On se tak už narodil…

Hysterie, která se rozjela kolem Radka Bangy, který se přiznává, že je cikán, když má kapelu Gipsy, což je anglicky jen a jen cikán, je zbytečná.

Radek Banga - Černý rasista, xenofob, šiřitel nenávisti, lhář a zpěvák o šukání

Radek Banga – Černý rasista, xenofob, šiřitel nenávisti, lhář a zpěvák o šukání | foto: ceskatelevize.c

On se hlupák jen rád zviditelní, jak kdokoliv z daného etnika. On vlastně nic neumí, jen chce, podle svých textů „mrdat“, „pracat“, „stříkat na kozy“, prostě se jen množit. Doma jej nic jiného ani snad naučit nemohli. A do školy asi moc nenachodil, když nepozná pirátský symbol. Prostě Banga, to stačí. Že to slovo znamená hlupák, tomu pomohl i Patrik, cenzor z iDNES.cz.

Je to děsivé, kolik mu jeho kritici dávají prostoru. On ten Banga převážně však škodí cikánům, jelikož si pak většina společnosti myslí, že všichni jsou jako Banga. A jsou či nejsou? Já znám dostatek cikánů, kteří jako Radek Banga nejsou. Tak hloupý cikán je i v cikánském etniku velkou výjimkou.

Radek Banga ani vlastně za to nemůže jaký je. On se narodil v době, kdy už jedná z generací jeho etnika nepracovala, a když tak jen práci předstírala. Narodil se v době, kdy mu vymývali mozek havloidní šulíni. A narodil se v etniku, kde se většina kříží mezi sebou, kde snad ani není nemožné, aby se už hlupáci s duševními vadami rodili. Stačí statistika ZTP a ZTP-P.

Nechte ho být, je takový hloupý, že za to ani nemže. Podívejte se mu do očí, jak plachý je, že ve světě lidí zmateným stal se. Ale pozor: Mu se ta pozornost, jaku duševně nemajetnému, líbí. Mu to dělá dobře na přirození. Tak jej raději nechte být, aby mu neupadlo.