Nevážení hackři v policejních uniformách i v civilu: Nevzdáme se!

Včera byl den, kdy se VlasteneckeNoviny.cz prvně staly útokem hackrů. Předpokládáme, že se jedná o stejnou skupinu, či jednotlivce, který pravidelně již přes rok útočí na sesterský iMagazín BezPolitickeKorektnosti.cz. Vzkaz je jasný: My, se nevzdáme.

Policie

Možná si říkáte, že pokud je pravdou, že na nás útočí policie, která si za naše peníze, všech daňových poplatníků, měla nakoupit pirátský a kriminální software, ač to oficiálně popřela, tak že by se mělo jednat o boj pro nás marný.

Ne! Žádný boj není marný a vzhledem tomu, že všechny útoky jsou si podobny jako vejce vejci, tak bezpečnost našich stránek po každém útoku plošně na všech webech našeho vydavatele zvyšujeme.

A bude i veselo, jelikož máme už i lokalizované IP adresy z kterých k těmto útokům dochází, kdy budeme vyvíjet aktivitu, abychom jasně a přesně, cíleně a konkrétně mohli zveřejnit, kdo a kdy naše weby napadl. Vzhledem tomu, že v rámci našeho šetření stopa vede k represivním složkám České republiky, tak odhalení, které se nám snad podaří učinit, bude pro veřejnost zajímavé.

Ovšem musíme objektivně konstatovat, že máme i evidovány pokusy, či i dokonán hackerský útok, za kterým patrně policie nestojí. Ovšem může to být někdo na ní napojený.