Ostravské přednádraží a opičáci v akci s Kumarem

Dvě pomatené aktivistky se přidaly ke Kumarovi ostravskému škoditeli a jeden vchod ostravského magistrátu přehradili páskami, tak jak to udělaly Technické služby u domů, které hrozí zřícením, v ulici Přednádraží. Aktivistkám asi nedošlo to základní. Ostravský magistrát o tomto nikdy nerozhodoval, nýbrž centrální obvod Moravská Ostrava a Přívoz, takže ač jsou ve stejné budově, tak mohli lépe hledat dveře. A dále jim uniklo přes jejich humanitární cítění ještě něco, prvně Ostravská Nová radnice nehrozí zřícením a jejich jedna z posledních žijících model, Krvavá Madla, není v Ostravě.

Jinak dále tam ještě k tomu verbálně ejakuloval Kumar, že lidi se nechtějí vystěhovat, že bydlení jinde je drahé. Kumare, ale za bydlení je snad normální platit, a kdyby to nebyly asociální živly, které slovo práce neznají, této činnosti se štítí, tak by mohli i kulturně bydlet. Jenže to Kumar a ani pomatené aktivistky nepochopí, jelikož by jim musel někdo místo toho co v lebce mají, jim tam transplantovat minimálně šimpanzí mozky.

Při akci byly aktivistky zadrženy Městskou policií a předvedeny na služebnu, kdy na toto si neřádně stěžovaly, že se jednalo o policejní šikanu. Ač se postupem strážníků z Ostravy nesouhlasím cca na 90%, tak u tohoto se jim musí dát za pravdu, že postup byl správný.

V Ostravě je pomatených aktivistů hájící přizpůsobivé indočechy dost. Na předvedení měli právo a předvedený nemá právo diktovat, jaké procedury má jakákoliv policie provádět, aktivistky mohly být rády, že nebyly předány Policii ČR, která podle zákona o policii je může zadržet na dobu potřebnou podle uznání policistů až do 48 hodin.