Co takhle pojmenovat po Václavu Havlovi vedle letiště také ruzyňskou věznici? Podepište petici!

Psáno pro ePortal.cz | Fero Fenič odvedl se svými bratry v pravdě a lásce, jen polovičatou práci, udělali jen jednu petici a pojmenovali jen jedno letiště jménem Václava Havla. Václav Havel byl osobnost přímo nedozírná a světem zářící, všude vítána a všemi milována, v Srbsku obzvláště. Jeho nekonečná osobnost nás objímala jako velká náruč, plná dobroty, lásky, svobody a porozumění.

Takový člověk si nezaslouží jen tak něco. Pojmenování letiště po Václavu Havlovi je jen výsměchem jeho nekonečné osobnosti. Proto je třeba hledat, něco velikého monumentálního, co by nejlépe vystihovalo dobrotu a lásku v podání Václava Havla, tak abychom mohli být všichni hrdí na jeho odkaz budoucím generací a tak aby ani ten poslední človíček v naší krásné zemi na něj nikdy nezapomněl.

Musíme najít něco, co bylo s životem Havla tak spjato, jako by to přímo jej představovalo. Nějaké divadlo. Ne přejmenovat, ale postavit. Kaplického knihovna jako Divadlo Václava Havla. Národ by se na něj složil a pak by tam Dáša mohla být ředitelkou a celá umělecká pravdoláskařská fronta, by tam vystupovala. Každý by měsíčně dováděl nejen poplatek televizní a rozhlasový, ale i poplatek divadelní, který by ve výši 500 Kč za žijící osobu, šel přímo do rozpočtu Divadla Václava Havla. Jenže je krize a do divadla by stejně nikdo nechodil, jelikož těch her napsal málo, a kdo by se na ty slátaniny koukal. To by muselo být povinné jako návštěva nějakého muzea pro školy. Spíše by se tak velký duch velké osobnosti lidem zhnusil.

Když už jsme u té Ruzyně. Letiště přejmenováno a na Ruzyni je ještě jedno místo spjato s Václavem Havlem, které krásně vystihuje jeho nekonečnou osobnost. Věznice. Proto nejlepším vzdáním holdu, snad už posledním, je přejmenovat věznici v Ruzyni na Věznice Václava Havla Praha. Pokud jste stejného názoru a výše uvedený text Vás přesvědčil, že není lepšího místa na uctění velkého Havla, tak petici na přejmenování věznice můžete podepsat zde.