Po odchycení imigračních vetřelců je nutné, krmit je výlučně vepřovým masem

To že imigrační vlna 21. století z Afriky a Blízkého východu je řízena je více než jasné. Kdo ji řídí to je to je otázka, ale určitě to budou kruhy blízké imigrační svoloči, která je už v Evropské unii v Evropě usazena.

Islamic Women Prison

Islamic Women Prison

Informace se i mezi vetřelci šíří velmi rychle. Politicky korektně jim blbci říkají migranti, nebo dokonce deviantní a zločinecká havloidní Česká televize je označuje ze emigranty, ač to jsou jen ekonomičtí přivandrovalci, kteří chtějí parazitovat na sociálních systémem zemí EU. Tak proč té informovanosti mezi nimi nevyužít?

Stačí rozšířit informaci, nejlépe na billboardech ještě v Rakousku pěkně v jejich hatmatilce, že kdo bude v České republice jako imigrační svoloč zadržen bez platných dokladů k pobytu v ČR, tak bude integrován v záchytném táboře, který je hlídán psy, kteří se volně po dvorech pohybují a veškeří zadržení budou od rána do večera krmeni jedině vepřovým masem a produkty z vepřů.

Podle všeho by se nám pak vyhýbali jako čert kříži, jelikož pokud se sem přivandrují, tak musí dodržovat naše pravidla. A pokud přivandrují nelegálně, tak musí počítat se záchytným táborem. A v táboře to není luxus, jsou na návštěvě, tak platí: Doma jez co máš a na návštěvě, co ti dají.

A poznámka pro devianty z ČT, kteří veřejnoprávní televizi spacákovým převratem za podpory zrůdy Havla ukradli: I českoslovenští emigranti po emigraci byli drženi v táborech. A byli vděčí, za přijetí.

Nic neničili, nedemolovali a čekali na přijetí. Nic si nevynucovali. Tak to je snad rozdíl mezi vetřelci v Bělé pod Bezdězem, ne? To i tupé českotelevizní pako snad rozezná, ale nesmí, jelikož náplní ČT je lhát a šířit propagandu.