Nevolby, neúčast, vítězství nevoličů, kteří hlasovali nohama a zmatený neZeman

Klasické české hledání viníka má jednu chybu. Vždy se najde viník špatný, nebo účelový, kterému chce hledatel viníka uškodit. Otázka proč byla ve nevolbách do Evropského parlamentu drtivá volební neúčast? Má velmi jednoduchou odpověď. Voliči v České republice mají Evropskou unii u zadele. Na Slovensku o trošku více, tam byla neúčast letos ještě větší. Volič není ničím na vině. Vina je Evropská unie a hlavně politici v Evropské komisi svou totálně hloupou a totalitní politikou. Stezky státního prezidenta Zemana, že by účast na volbách měla být povinná, k ničemu nevedou. Pravdu má zase jako vždy prezident Václav Klaus, kdy tvrdí, že volby vyhráli nevoliči.

Výsledky voleb do EP v roce 2014

Výsledky voleb do EP v roce 2014

Slavit v této situaci nějaké vítězství v Eurovolbách mohou jen jedinci mentálně retardovaní. Někteří více a někteří méně. Protože poraženi byli všichni politici a to zcela. Český volič si řekl: Evropský parlament je vlastně na dvě věci. Na hovno a na nic.

Co si myslíte, státní prezidente Zemane, že byste docílil povinnou účastí voličů ve volbách? Sta procent účasti určitě ne. Ovšem donucený občan by volil jako občan donucený, tudíž zisk stran by byl ještě nižší.

V těchto volbách pokud by byly povinné, si dovoluji jako neprognostik vznést prognózu, že takových skoro 90% úředních obálek by bylo ve volebních urnách prázdných a na truc zalepených. Známe přeci Čechy.

Tedy Zemane, pro Vás jako pro „bystrého“ zastánce povinné volební účasti: Obálky by neobsahovaly volební lístky stran, tudíž by zase zvítězili nevoliči, ač by donuceni volit byli.