Co je důvodem smrti velvyslance teroristické palestinské samosprávy? Pravdu nám nikdy neřeknou

Proč si mohu dovolit tvrdit, že Palestina je teroristickou autonomní oblastí? Tak převážně Jásir Arafat byl terorista. Vybudoval teroristickou organizaci OOP, kdy na struktuře teroristické OOP vznikla dnešní Palestinská autonomie. Na zlu a vraždách nevyroste niky nic jiného nežli zlo a vraždy. Proto je Palestina teroristickou autonomní oblastí, která je všemožně podporována celosvětovým teroristickým hnutím v čele s americkou CIA a Spojenými arabskými emiráty. Na stejném půdorysu třeba vzniklo teroristické Kosovo, kdy jeho základem je taktéž teroristická UČK podporována Američany.

Nebezpečný trezor

Stačí už jen protichůdné informace o trezoru, ve kterém měl explodovat nástražný výbušný systém, který usmrtil Džamála Muhammada al-Džamála. Podle jedněch informací se přes dvacet let nepoužíval a jen tak mimoděk byl převezen ze staré rezidence do nové a zvědavý velvyslanec jej otevřel. Podle jiných informací se používal daný trezor pravidelně, proto byl také přestěhován.

Je celkem jedno, zda se trezor používal či nikoliv. Je divné, že exploze způsobila smrt. Podobné nástražné systémy jsou u trezorů, které jsou zabezpečené největší ochranou, běžné. Ovšem taková výbušnina tam je proto, aby zlikvidovala obsah schránky a nikoliv toho, kdo jí neautorizovaným způsobem otevřel.

Dementovaný nález dalších výbušnin

Dále je pozoruhodné, že podle prvních informací mělo být na velvyslanectví objeveno více výbušnin, tato zpráva byla následně dementována a novináři, kteří byli u velvyslanectví, byli odsunuti od okolí budovy dále. Proč? Aby neviděli odvoz takových výbušnin? Pokud by to zaznamenali, tak by se pak taková informace jen stěží dementovala.

Dozvíme se tedy někdy pravdu, co se stalo na velvyslanectví Palestiny a co se tam doopravdy našlo? Ne, nedozvíme. Palestinci má hodně privilegií a v rámci EU si ani stát nemůže dovolit informovat pravdivě veřejnost, pokud se něco zjistí proti oficiální doktríně. Ovšem je veřejným tajemstvím, že právě velvyslanecké úřady Palestiny tvoří s jeho diplomatickou poštou, pašeráckou sít výbušnin, které islamističtí teroristé používají ke svým atentátům v Evropě.

Byly výbušniny určeny na teroristický útok vůči cílům v České republice?

Proto se ptejme: Byla výbušnina anebo i další výbušniny určeny ke konečnému použití v České republice a jen díky náhodě byl obětí Palestinec? Nebo byly tyto „nalezené – nenalezené“ podezřele vypadající předměty určeny k distribuci dál do Evropy, třeba do blízkého Německa?

Některé výroky islamistů v České republice, ohledně modlitebny v Karlových Varech či Brně, by mohly znamenat, že by nás islamisté chtěli „potrestat“ za poházené vepřové okolo modlitebny v Brně či za trestní oznámení vůči Muneebu Hassana Alrawiho a jeho muslimské komunitě za šíření náboženské nesnášenlivosti. A to je ten pravý důvod, proč se nikdy pravdu nedozvíme. Pravda by potvrdila jen pravdu o nesnášenlivosti a agresivitě islamistických skupin v České republice.