Žihadlo prznitelům vlajky: Nechte naši vlajku vlát a nepokoji

Někteří procikánští aktivisté mají opravdu hlavy a mozky dočista vylízané. Navíc mají velké štěstí, že Češi nejsou velcí patrioti, proto jim prošlo, dokonce i za potlesku určitých zvrácených a úchylných skupin (různé havloidní existence), že zprznili naši národní vlajku, která je zároveň státním symbolem. Vůbec už myšlenka nějaké Česko-romské vlajky je úchylnost. Vlajka či prapor z pohledu vexilologie je zkratkou státního nebo národního znaku či kopíruje národní barvy. Krásně to popsal ve svém článku František Matějka, kdy podle něj je případ prznění vlajky jen další příklad parazitování této skupiny obyvatel.

Proto se prznitelé starejte o sebe a nechte naši vlajku v klidu vlát a neotírejte se o ní. Největším paradoxem je, že jí zprznil občan Slovenské republiky, kde by mu za hanobení vlajky hrozil trest. Taky je to určitý symbol.

Před rokem 90 jsme měli cikánského etnika na území České socialistické republiky jen třetinu jejich dnešního počtu. Co nemohou dělat na Slovensku, to páchají tady.

Taky můžete zkusit své štěstí prznitele v Polsku, když chcete ničit vše co je české. Zkuste jim zprznit jejich státní hymnu, instrumentálka je to česká (Hej, Slované) a uvidíte, s čím se potážete. Poláci jsou hrdí patrioti a moc se nemažou, taky vás tam je asi jen jedno procento populace.