Havloidní psychopati prskají jako krysy a šíří kolem sebe mor lží a nenávisti

Letošní rok 2013 začal havloidním honem na kohokoliv, kdo není postižen stejnou duševní nemocí, jako havloidi samotní. Jenže přízemní havoismus si vytyčil nepřemožitelné nepřátele. Věčné okopávání osoby Václava Klause se stalo za posledních deset let už tradicí. Nikoho to nepřekvapí a nikdo se tomu nediví. Způsoby tohoto okopávání se příliš nezměnily. Jestli to byl obrýlený úchylný spisovatel, který si z prezidenta dělal srandu, nebo jestli tento hon nyní vede žvtlajicí maňásek, který věčně chrápe v Černínském paláci, následován svým psíčkem a loutkovodičem Kalouskem a poslušné mediální kurvičky jim v tom přes média napomáhají, tak rozdíl není valný. Podle těchto duševních ubožáků byl prý Klausův tchán veliký fašista v rámci Slovenského štátu. Tato pomluva je validní asi jako obvinění přednosty stanice, kterou projížděly vlaky do Osvětimi, z Holocaustu.

Je velmi podivné, že právě TOP 09 velmi ráda nazývá své oponenty fašisty, že tuto nálepku rozdává všude kolem sebe, někdy taky své oponenty nazývá nacisty. Ono havloidi jsou asi postiženější více, nežli jen hlubokou mentální retardací. Někdo by jim měl vysvětlit, že nacistická a fašistická ideologie mají spolu společného toliko, jako asi ideologie komunistická a imperialistická. Pouze to, že za druhé světové války to byli spojenci, jinak vůbec nic. Ale co chtít po lidech, kteří si z prasáka a čilého udavače StB udělali svou modlu, vytvořili si sektu a zasmraďují veřejný prostor hovadinami. Mějme na paměti, že právě TOP 09 nemá žádnou ideologii, že je to strana různých mocenských vlivů a prezon, které jsou v této straně jen díky vlivu, a to je krystalicky čistý fašismus. Politika o moci a bez idejí.

Jak je možné, že se ale právě část chátry z Charty 77, která tvoří základní kámen havloidní sekty, spojili s fašisty z TOP 09? Tak hlavním pojítkem, tam je právě Schwarzenberg, který dostal Havla po listopadu 89 na starost, aby si jej pohlídal a vychoval z něj nádherného globálního fašistu, což se mu úspěšně podařilo. Havel pak šaškoval vedle takových globální ničitelů, jako byl jeho přítel Bill, který si rád nechával v oválné pracovně „pokouřit“, nebo jeho kamarádka a pekelná královna Madlénka, který zase zařídila bombardování svobodného národa na Balkáně bombami s hlavicemi vyrobenými z ochuzeného uranu. Toto všechno Havel krásně obhajoval a schvaloval, jako nejnutnější pro vítězství pravdy a lásky, tak jak on ji ve svém chorobném mozku, který byl postižen alkoholismem, chápal.

Chartisti byli z převážné části komunisti a udávali se vzájemně u StB, aby pak měli lepší podmínky. Jenže ten jejich komunismus nebyl z přesvědčení, to byly jen mimikry lidských slabochů a lidského věčně ožralého odpadu. Kdyby Charta 77 vznikla za protektorátu, tak by všichni chartisti byli nacisti a udávali by se u Gestapa. V případě, že by tady vládli marťani, tak by se chartisti vydávali za marťany. To je jen jejich morální rys, nic jiného. Proto dneska táhnou s Kalouskem, který dokázal jejich nepolitickou politiku (fašismus) vtělit do vládní strany TOP 09 a do vlády. V ODS je už taky nachystán havloidní korunní princ na převzetí moci, je to Pospíšil, který se parádně na likvidaci ODS hodí. Jeho styky s havloidkou Mládkovou a jinými pofiderními osobami hovoří zcela jasně.

A co další nepřítel havloidní fašistické fronty, který jim zase „uloupil“ Hrad v Praze? Milouš Eman, pardon, Miloš Zeman. To není taky stejná váhová kategorie pro havloidy. Ono proti němu vytáhli v kampani nejtěžší kalibr a stejně je rozdrtil, jako když sfoukne vítr domeček z karet. Je to sice člověk velice pofiderní, ale oproti lžinenávistníkům má jednu věc, co těm postiženým jedincům chybí. Má odvahu, není poseroutka a sráč po vzoru Havlíčka Havla, který se podle disidenta Wolfa, dokázal leda tak opít do němoty a u toho se pozvracet a ojet nějakého hocha.

Nyní na Zemana vytahují taková smyšleniny, jako že jej financuje Topolánek a Dalík. Ono tohle už není ani vtip, to je spíš úplně k pláči. Fronta ubožáků kolem Schwarzenberga už neví jak, oni už neví co, tak připomínají malé děti, kterým někdo rozdupal hrad z písku. Očekávejte zprávy, že Zemana financují jakési temné síly, od někud, protože Topolánek s Dalíkem nemůže zabrat ani na chovance léčebny duševně chorých, tam by se takové informaci taky vysmáli. Toto vše krásně vypovídá o duševní kondici lidí umazaných havloidní vírou ve zvrácený svět.