Ojíždí Andrej Slávka jako subtilní děvku pravidelně?

Nemám rád sociální demokraty, ale je to velmi smutné, jakým způsobem pod vedením Slávka Sobotky páchají rituální sebevraždu. Jsem toho názoru, že i slepé kuře někdy zrno najde. Tento týden se do role slepého kuřete se zrnkem naděje dostal exministr a poslanec ČSSD Milan Urban. Asi dvakrát jsem jej osobně potkal a v civilu v hospodě vypadá jako normální člověk a svým návrhem na snížení spotřební daně z pohonných hmot potvrdil, že i v ČSSD se najde myslící člověk. Výjimka potvrzuje pravidlo.

Pán a jeho poslušný psík

Pán a jeho poslušný psík

Ale co se stalo pak, ukazuje, v jakém marastu se nachází naše politika. Již v pořadí máme druhého premiéra blbce. Každý premiér, který přenechá ministerstvo financí koaličnímu partnerovi, musí působit dojmem idiota. Dokonce i Špidla si na to dal pozor a to o jeho bystrosti kolují legendární vtipy. Slávek Sobotka strčil hlavu do oprátky, když ministerstvo financí přenechal Babišovi. Jeho touha po premiérské židli byla vražedná jak pro Slávka samotného, tak pro jeho ČSSD, ale i pro všechny občany České republiky.

Poslanci schválili návrh na snížení spotřební daně na PHM, čímž dali jasný signál, že chtějí spotřební daně vybrat více. Dnes veškerá kamionová přeprava, která přes nás tranzitně projíždí, činí tak bez tankování PHM na našem území. Je s podivem, že takový návrh dal koaliční poslanec, když je vláda sestavena snad jen z tupých idiotů, ale ona opozice na tom není o mnoho lépe. Ekonomové jako by v politice vymřeli. Vytlačili je idioti a populisté všech barev a stylů.

Vládce ministerstva financí, největší český oligarcha slovenského původu a neStBák soudem uznaný – Babiš, si po snížení spotřební daně poslanci povolal Slávka Sobotku na kobereček, kdy jej pak patrně ojel jako subtilní děvku. Jak jinak si vysvětli, že ihned poslanci ČSSD, kteří pro snížení daní hlasovali, chtěli hlasování opakovat s tím, že nevěděli, pro co vlastně hlasují. Takoví magoři to přeci nejsou, ať jsou sociálními demokraty a mínění o nich nemůže být valné.

Babiš jasně a tvrdě ukázal „kto je tuna pánom.“ Demokracie a parlamentarismus hynuly v České republice dlouho. Babiš ovšem jako sprostý kat demokratické principy popravil a zavedl u nás demokraturu. Srovnání Babiše s Husákem je trefné, nejenže tak mluví, ale i tak činí. Nezbývá než doufat, že si jej brzy vezme čert.