Zdeněk Škromach na Facebooku

Tento politik sociální demokracie a představitel dlouhodobé politiky ČSSD si velmi oblíbil sociální síť Facebook. Můžeme jen spekulovat proč. Ale základní odpovědi na tuto otázku se nabízejí a jsou nabíledni. Tak zaprvé Zdeňka Škromacha určitě iritovalo slovo sociální, když je to sociální síť, tak tam já jako hlavní představitel sociální demokracie nesmím chybět, patrně si řekl a hups tam! Za druhé se mu určitě líbí anonymita sociálních sítí, protože sice se profil může tvářit jako Váš, ale vůbec nemusí být Váš. To by se člověku, který sám neví, co už mluví, může hodit, že? Stačí si vzpomenout na předvolební kampaň, kdy si z penzistů dělal přímo dobrý den, když jim slíbil 13. důchody a věděl, že to je hloupost.

No a za třetí se mu na sociálních sítích líbí, Škromachovi, protože tam může fanatizovat davy pomýlených levičáků, kteří svou nevzdělaností neví, co sami chtějí a jediné, co se naučili, tak se naučili psát na PC!

Malá rekapitulace skupinek o Zdeňkovi Škromachovi nebo skupinek, které se tváří, že je Zdeněk Škromach založil, bych rozdělil to třech částí. Profil Zdeňka Škromacha je pravý a možná si jej obsluhuje i na 100% sám. Pak v minulosti se objevil druhý Zdeněk Škromach, který se tvářil jako ten první, ale ten asi pravý nebyl, protože to vypadalo, jako by pravý Zdeněk ztratil soudnost a mluvil jen to, co si myslí a nelhal.

Pak jsou to různé skupinky a stránky, které asi nezaložil, tady si dovolím citovat přímo Zdeňka Škromacha a to přímým přepisem jeho odpovědi na otázku, proč je na jeho stránkách omezována svoboda slova, že jen neobolševické příspěvky jsou trpěny a pravda mazána: „Nevím, asi nějaká fanynka nebo fanoušek. Neřeším to.“ To je stránka Fanclub Zdeňka Škromacha a stránka Zdeňka Škromacha. Je to účel, že to založil někdo jiný, nebo to nezaložil někdo jiný a založil to pan poslanec sám, jen se vymlouvá, že nemůže ovlivnit obsah, protože to nezaložil a nemůže to ovlivňovat, nebo se mu to dokonce líbí. Může tak veřejně pouště do světa svá socanská moudra a bludy.

Tak a pak jsou tady stránky, které asi nemá moc rád, ty které jsou proti němu: Zdeněk Škromach do Senátu nepatří!!! – reakce na jeho kandidaturu do senátu a skupina Zdeněk Škromach – smějící se bestie neobolševismu. K doplnění obě tyto anti-fany jsem založil já, to jen pro objektivitu. No a do těchto skupinek se pan poslanec nepřihlásil, škoda. I tam by mohl být aktivní, jenže ono, tam by asi musel diskutovat a to je složitější nežli si nechat pochlebovat svými hloupými příznivci. Ale to by asi dopadlo, tak jako když mi odpověděl, že jsem pouze „ ubohé hovado“, to byla doslovná citace Zdeňka Škromacha.

Jinak dále k poznatkům fanklub tohoto milého socánka má jen 202 členů a počet příznivců, kteří si myslí, že do Senátu nepatří, je 227. Věřím, že tímto pomohu jeho fanklubu, ale co to je přeci jedno, ono stejně ti jeho příznivci jsou vesměs všelijaké falešné identity a tak dále.

Takže závěrem, se dá konstatovat, že politik aktivní na facebooku se vždy odhalí ve svém pravém světle a to se Zdeněk Škromach odhalil skoro úplně do naha.