Slet právdoláskařských čarodějnic 2000

Krvavá Madeleine a ostatní sletěvší se na fóru o přetřásání prázdné slámy blekotali a blekotali, že sami ani nevěděli, co vyblekotali, ovšem jedno blekotání vypustili ven. A to, že se dohodli na prosazování Havlova odkazu. Sice nikdo neví, co Havel a komu odkázal, ale zbylo po něm pár stupidních divadelních her, tak by je mohli nacvičit a objíždět s nimi po světě. Jen škoda, že by se nikdo nesmál, protože komedie to nejsou a hlavu či patu taky nemají.

Sice se prý uvažovalo, zda u nás, tuto veselici, kdy se z celého světa mravokárci a chytráci, kteří se bohu vyrovnat chtějí, vůbec pořádat, když se Václav Havel z života pozemského přesunul na své letiště v Ruzyni. Nakonec se dohodlo, že ano. Protože je to příležitost, jak si užít krás Prahy. Pro české kašpárky, je to příležitost zviditelnění se na stránkách toho nejlevicovějšího tisku, který vůbec je, s celebritami nového světového řádu a figurkami levicových hnutí a pseudohumanity.

Nechápu co je za člověka paní Suzana Grubješič, kdy jako Srbka mohla sedět s Madeleine Albright u jednoho stolu, když právě krvavá Madlenka stála za humanitárním bombardováním a civilními mrtvolami v Srbsku. Je to ministryně pro EU, takže i Srbům myjí mozky a asi i úspěšně. Pak nechápu účast lidí typu primátora Svobody nebo expremiérky Radičové, kteří se tváří jako pravičáci, všude to osobě tvrdili a s takovou sebránkou se sešli.

Účast soudruha Honzy Fischera nepřekvapila určitě nikoho, jelikož tento soudruh, který soudruhy napadal, že je zná, jací jsou, jelikož je jeden z nich, se takových sešlostí právdoláskařských zrůdiček musí účastnit, aby byl vidět a zvyšoval si šanci u voličů, kteří jej jako hloupí volit budou, kdo jiný by Hloupého Honzu zvolit asi měl.

Krvavá Madlenka ještě připomněla, abychom nezapomínali, kolik lidí u nás pracovalo na demokracii, sice nevysvětlila, co si pod tím pojmem představuje, jestli válčení po celém světě, nebo vraždění lidí, či co. Ovšem ať se dívám, jak se dívám, tak demokracii nikde kolem nás nevidím, tu nám sebrala EU, když jsme tam vstoupili. Ovšem EU a NATO je garantem demokracie podle ní.

EU je spíše garantem regulací a sdíleného čehokoliv, kdy bere vše, od peněz, suverenity a hlavně svobody. NATO nemá krom bezpečnosti garantovat vůbec nic. Má být připraveno na útok agresorů, jenže to asi nepomůže, jelikož agresor změnil taktiku a množí se nám přímo pod očima a za naše peníze ve slavné EU.

Proto sešlosti typu Fóra 2000 jsou k ničemu, vždy jen ukážou zrůdičky ve svém světle, jenže kdo se na ně má koukat, lepší by bylo, kdyby byly zalezlé ve svých norách a přemýšleli nad univerzální pravdou pro všechny.