Chování muslimů je nebezpečné jako výbušné zařízení, to uvedli čeští policajti

Dnes v rámci policejního státu musíte brát informace, které Vám policie dodává velmi obezřetně, ale navíc je také musíte řádně vyhodnocovat, jelikož dnes nerozhodují o vinně či nevinně soudy, ale fízlové v uniformě policie, kdy vesměs státní zástupci opisují obvinění i s hrubkami do obžalob.

fízlové

fízlové

Vláda hřímá: Nebojte se muslimů. Policie v nich vidí nebezpečí

Případ, kdy žena na internetu šířila nepravdu obletěl média. Poroto tisková mluvčí policie Jihomoravského kraje por. Mgr. Bc. Hana Millerová vydalatiskovou zprávu.

Čtěte jí pozorně: „Na četné dotazy novinářů a občanů nejen z Dačicka, dementuje jindřichohradecká policie falešné informace z Facebooku a vydává tuto zprávu. Žena (r.1968) z Dačicka dne 16.července, v podvečerních hodinách, zveřejnila na svém účtu sociální sítě „facebook“ zprávu o tom, že v obci Lidéřovice skupina arabských „uprchlíků“ drobnému zemědělci bezdůvodně podřezala veškerá hospodářská zvířata. Dle tvrzení ženy přežil pouze kůň, který byl bezpečně zavřený.“

Dále žena na svém účtu na sociální síti „ facebook“ uvedla, že po policejní akci s termovizemi bylo 10 osob pochytáno a dalších asi 80 bylo dopadeno v okolí Starého Města pod Landštejnem, kde údajně i zabrali obydlený dům. Žena dále poukazovala na to, že sdělovací prostředky o této skutečnosti samozřejmě mlčí.

A nyní přijde to přiznání policie: „Na základě podnětu občana dačičtí policisté zajistili důkazní materiál. Celý případ precizně zadokumentovali a prošetřili. Dne 17. července zahájili úkony trestního řízení, neboť žena jenž zveřejnila úmyslně tuto nepravdivou zprávu může být podezřelá z přečinu šíření poplašné zprávy. Případ dačičtí policisté řeší v režimu zkráceného přípravného řízení.“

Muslim jako výbušné zařízení?

Takže pokud nepravdivě informujete o muslimech informaci, že se chovají jako muslimové, jelikož muslimové běžně zvířatům hrdla podřezávají a nejen jim islamisté řežou hlavy i lidem, tak pak šíříte poplašnou zprávu. Stejného trestního jednání se například dopustíte tím, že oznámíte, že někde je bomba a ona tam není.

Tedy pokud bude ženě ve zkráceném trestním řízení sděleno podezření nějakým umaštěncem v policejní uniformě, tak policie jasně dala najevo, že muslimové jsou nebezpeční, tak jako třeba výbušné zařízení.