Důkaz o absolutní hlouposti některých leseb a homoušů

Společností otřáslo rozhodnutí Ústavního soudu, že lidská práva dětí neexistují s tím, že je může kdejaký sexuální deviant pošlapat, když si chce pořídit živou dětskou hračku.

zrůdy porušující lidská práva dětí

zrůdy porušující lidská práva dětí

Ovšem hledejme na všem tragickém něco, co až tak tragické není. Prvně v České republice jsou převážně k adopcím děti feťaček a cikánek, nebo feťáckých cikánek. Tudíž české děti to zatím nijak moc neohrozí. To by musel přijít průmysl jménem Barnevern, který by na zakázku sexuálních deviantů, či deviantek, v rodinách děti lovil, unášel a kradl.

Ale zpět k té hlouposti uvedených jinosexuálů. Podle politické korektnosti je „trestné“ vytvářet seznamy různých skupin osob. Ovšem homosexuálové a lesby, tedy někteří z nich, dobrovolně se na tyto seznamy zapisují a nebo se hodlají zapisovat. Navíc o tuhle diskriminaci bojují jako lvi a jsou u toho nechutně agresivní.

O jaké seznamy se jedná? Seznam sexuální deviace – Homosexualita – nese název Registr partnerů a seznam sexuální deviace – Pedofilní homosexualita – bude nést název třeba Registr homosexuálních žadatelů o adopci.

Kde berou jistotu, že se společnost „nezvrátí“ a nesebere jim privilegia nadřazenosti. Nebo co hůř, a to by snad nikdo nechtěl, že by nás zachvátila totalita a tito by byli první na seznamu. Raději být neregistrován, ať je člověk cokoliv.