Americká mediální fronta proti Trumpovi, tak jako ta česká proti Zemanovi. Budou Američané, alespoň za nehet chytří jako Češi?

O Američanech kolují historky, že jsou hloupí. Ono to bude asi tím, že tamní systém vyrábí hlupáky s vysokoškolskými diplomy, tak jak se o to snaží i v České republice. Češi asi mají oproti Američanům jednu obrovskou výhodu – zažili si komunistickou nadvládu s tím, že pravda v novinách byla jen to bílé mezi řádky. Ale možná se časy mění.

Radek Velička

Radek Velička

Tuny lží, které se valí na Američany a ztráta amerického snu, jablkového koláče a pohody, jako i agresivita menšin dovádí k rozumu i Američany, kteří si v pohodlí hověli a vozili zadky ve velkých autech bez ohledu na spotřebu benzínu. I tito Američané otevírají oči. Proto asi nebyli až tak úplně hloupí, ale jen pohodlní.

Nyní mají Obamův zákon o zdravotní péči – Cena za tento systém je tak vysoká, že více jak 70 % Američanů nemám prostředky na úhradu tohoto povinného pojištění, tedy daně z hlavy. Je mnohem dražší než pojištěné soukromá, kterým své výdaje do zdravotnictví řešili před tím. Američané tuší, že tato daň z hlavy, je vybírána, aby Amerika mohla válčit ve světě. Jenže Američané nechtějí války, ale chtějí spokojený život. Jako ostatně všichni.

Hillary Diane Clinton pro Američany z mozkem v hlavě znamená válku a jejich další ožebračování. Znamená odzbrojení společnosti a totalitu – tedy vše, co je proti základním ideálům amerického snu a spokojenosti. Donald John Trump pro Američany s mozkem v hlavě znamená především obnovení Ameriky, ale ne jako válečné mocnosti, nýbrž jako klidného místa k životu a prosperity.

Média tvrdí pravý opak. Ale to už Američané vědí, jelikož tato mediální nadvláda tam panuje více jak třicet let a posledních dvacet let je to již mediální masakr lží a vymývání mozků. Pro národ, který je možná sice jednoduší, to ale neznamená, že si jako dobytek nechá vzít svobodu. Proto je velká naděje, že Trumpa budou volit i ti, kteří by si o něj sice ani kolo neopřeli, ale jen proto, že je kandidátem proti vyslankyni všech pekel HELLary Clinton.

„Podporovatelé Clinton se chovají jako zvířata“ reagoval Trump na útok zápalnými lahvemi na jeho volební štáb. Ano, má pravdu. Mrs. Clinton může dostat hlasy jen od tupých zvířat.