Doporučení voličům: Nevolte vládní strany. ANO, ČSSD a Lidovce může volit jen duševně zaostalý imbecil

Dnešní den je volební a zítřejší bude taky. Podle České televize neexistuje v rámci voleb rovnost politických stran, jelikož účast v debatách se posuzuje podle odstupňované rovnosti. To je blábol hodný do kategorie bolševické „lidové demokracie.“

Ilustrační snímek

Ilustrační snímek

Česká televize má ze zákona dávat prostor všem a informovat vyváženě, abyste si mohli udělat svůj názor, případně zaujmout postoj. Tak nečinní a zákon o České televizi porušuje. Nyní ještě páchá kriminální činy a to manipulaci voleb, narušování voleb a falšování voleb, když brání rovnému přístupu vše kandidujících subjektů. Na pomoc a zdůvodnění této zlodějiny si zrůdy z ČT a jakási jejich mluvčí Havlová (nomen omen) přispěchali na pomoc s odstupňovanou rovností.

Nevolte politický odpad. Nevolte šmejdy typu Sobotky a Babiše

Naše redakce před těmito volbami Vám nebude doporučovat, koho máte volit, to je na každém z Vás a vhledem, že jako šéfredaktor také ve svém kraji kandiduji, tak by to nebylo ani z mé strany profesionální, abych doporučoval, jelikož bych mohl doporučit snad jen sebe a ne konkurenci. Tudíž jsme se v redakci dohodli, že nikoho doporučovat nebudeme.

Naopak. Označíme Vám politické subjekty, které jsou nevolitelné: Takže – nevolitelné jsou vládní strany, jelikož vláda je zločinecká a vlastizrádná, proto jen duševně zaostalí, imbecilové a jiní kreténi mohou volit zločinecké partaje typu ANO, ČSSD a Lidovce.

Dále jsou nevolitelné i ty strany, které se v posledních letech na vládě podílely, jako TOP09, ODS a Úsvit (ten je dnes jen reinkarnací Věcí veřejných, po nastolení poručíka Lidinského do čela strany, který je jen loutkou Víta Bárty.) Tak je to i se Stranou zelených, která je nevolitelné ze dvou důvodů, jsou to extremisté a také už vládli a to co dokázali, je důkazem toho, že by je mohla i velký voda smést do žumpy, či odpadní jímky na fekálie, tak jako všichni havloidi v různých stranách jsou nevolitelní. Absolutně jsou ovšem nevolitelní komunisté a to je jedno v jakých stranách jsou zakukleni.

Tudíž vážený voliči asi to máš těžké koho volit, protože podle naší redakce není možné volit ani sektu Adama B. Bartoše (Národní demokracie), či pouťové atrakce Miroslava Sládka, šaška Vandase či nějaké Lvy a podobné šílence… Tomio Okamura se také střelil do nohy spojením s Stranou práv občanů, ale tady redakce nehlasovala jednomyslně, jak u ostatních stran.

Volte srdcem a volte pro Vlast!

Ovšem co můžeme doporučit k nevolení: Nevolte nikoho komu nevěříte. Nebojte se volit malé strany, jelikož lži o vyhozeném hlase vypouštějí jen velké strany, aby na ně pak zbylo více při přepočtu mandátů.

Volbou malých stran, které nemusejí uspět, berete křesla velkým, které zbudou na malé, když se tam dostanou. Volte srdcem a volte pro vlast, ale hlavně k volbám běžte!