Padne vláda? Nebo je to jen loutkové divadlo pro voly, kteří zvolili voly? Padnout musí Bruselská říše

Veselé taškařice agrolevicové vlády, kdy si Babiš s Chovancem, za podpory Sobotky a Bělobrádka, přeměřují pindíky, za dozoru rozhodce Zemana, jsou trapné od svého počátku. A tím počátkem bylo uzavření koaliční dohody mezi sockami, babišpóvlem a černoprdelníky.

Andrej Babiška

Andrej Babiška


Je to jen divadlo pro voly, kteří si jiné voly do funkcí volí. Protože dnes se nerozhoduje v našem Parlamentu, ve vládě a v našich zastupitelských sborech. Dokonce se nerozhoduje ani v Evropském parlamentu. Ovšem rozhoduje Nejvyšší sovět Bruselské říše, který se nazývá Evropská komise – což jsou nikým nevolení zločinci a také se tak po vzoru sovětských zločinců nazývají – komisaři.

Rozdíl mezi rudým komisařem a evropským komisařem je ovšem velký, ten rudý bolševický byl řízen z Moskvy a v Sovětském svazu. Ovšem ten Evropský komisař je jen převodová páka na tyranskou vládu a okupaci Evropy Spojenými státy.

Proto pád české vlády ovlivní chod české společnosti asi tak, jako by by stará Blažková s vytahaným prsy až ke kotníkům byla zvolena „královnou krásy.“ Proto nechť si tato vláda národní zrady klidně padne, je to jedno. Důležité je sledovat a snažit se, aby padla Bruselská říše, tak jak ji známe a mohla začít opravdová, svobodná a férová spolupráce Evropských vlastí a národů.

Vlaštovky jsou na světě. Island již svou přihlášku do EU stáhl. Včera tak učinili Švýcaři. Tento měsíc o svém osudu v EU hlasovat Britové a na vánoce by zrůdná bestie Bruselská říše mohla chcípnout.