Petr Fiala z ODS nepatří do slušné společnosti. Je to dekl od odporné žumpy? Přečtete si co vzkázal Nočním vlkům a jejich příznivcům

Svině má strop. Čeští politici jej patrně asi nemají. Nevím jak jinak komentovat poslední výroky předsedy ODS Petra Fialy. On se asi tak rozzuřil, že většina společnosti má jiný pohled na svět, než on, že asi úplně vzteky zfialověl. Nomen omen.

Petr Fiala | Foto: wikipedia.org

Petr Fiala | Foto: wikipedia.org


Dovolte mi, abych kýbl lidského a nechutného hnoje na dvou nohou citoval: „Zatímco jiné státy zakázaly Nočním vlkům vstup na své území, pražský magistrát jim pomáhá organizovat spanilou jízdu. Hejtman za ČSSD Michal Hašek se s podporovateli politiky Vladimíra Putina dokonce fotí. Je samozřejmě správné uctít hrdiny druhé světové války, ale bez skupin, které podporují Putinův autoritativní režim. Ti, kteří pomáhají šířit kremelskou propagandu, jednají proti zájmům České republiky,“ konec citace Petra Fialy z webu hnijící partaje ODS.

Podporuje Fiala nacismus a apartheid?

Tak prvně zákaz vstupu Nočním vlkům byl vysloven Pobaltskými zeměmi, které propagují nacismus, jelikož tam po ulicích se běžně promenádují veteráni německých SS.

Dále v těchto zemích je apartheid, kdy rusky mluvící nemají ani občanství země, jelikož jim je upíráno, ač by o něj i třeba možná stáli a tím nesmí volit a být voleni, což porušuje základní principy demokratické společnosti. Tak k takovým zemím Petr Fiala vzhlíží. Prostě se odkopal, že podporuje novodobé nacistické myšlenky Bruselské říše, které se snoubí s neomarxismem.

Sprostý lhář z ODS

Dále pak nelidská zrůda Fiala lže. Proč nelidská zrůda? V tom je právě ta jeho lež. Noční vlci projíždějí již podruhé Evropou, kdy kopírují tažení Kranoarmějců, kteří osvobozovali svět od nacistů a fašistů, kteří pokládali své životy v rámci Velké vlastecké války. Noční vlci se jednou klanět k hrobům svých předků, kdy uctívají jejich oběť nejvyšší. Pokud toto kdokoliv nazve „šířením kremelské propagandy,“ tak je idiot a lidská špína.

Navíc nás ještě Fiala poučil, že je sice správné uctít hrdiny druhé světové války, ale on bude posuzovat s kým a jak. Pane Fialo, hrošího projevu je snad schopen jen Karel Schwarzenberg, ale ten díky svému věku je omluven svou stařeckou demencí. Vy máte demenci jakou?

Je to špína…

Nechce se mi více zabývat osobou předsedy ODS, jelikož již nyní mám silné nutkání zvracet. Protože Fiala vlastně vyzval k močení na hroby krasnoarmějců, jelikož uctít jejich obět s jejich potomky je podle něj něco, co nepatří do civilizace.

Celou svou mentální ejakulaci, kterou jsem citoval, Fiala nazval: „Vlci do civilizace nepatří.“ Nevím jakou civilizaci měl na mysli, ale určitě to nebyla civilizace slušných lidí, protože mezi společnost slušných lidí nepatří takový jako je Petr Fiala.

Fiala do civilizace nepatří? Ale patří, každá civilizace potřebuje žumpu, prevét, hajzlík či jiné zařízení, jako kadibudku či jen poroš někde v lese.