Používá BIS praktiky StB? Nechává pro postoje vyhazovat lidi ze zaměstnání?

Jste proti islamizaci České republiky? Vyjadřujete tento svůj postoj veřejně či nějak organizovaně? Tak to buďte na pozoru, pokud máte nové zaměstnání a jste ve zkušební době. Jelikož je možné, že budete brzy bez práce. Takto se údajně chová systém vůči svým občanům.

BIS

BIS

Našemu zdroji se podařilo získat informace o minimálně dvou případech, kdy se takto měla zachovat Bezpečnostní informační služba (BIS).

Zaměstnavateli mělo být údajně sděleno, že daný pracovník, který vystupuje veřejně proti islamizaci, může být pro zaměstnavatele bezpečnostním rizikem: „Mohlo by to tady bouchnout.“

Jedná se o varování nebo vyhrožování?

Používá BIS zlotřilé praktiky totalitní tajné policie StB? Zaměstnavateli bylo doporučeno se takového zaměstnance zbavit, takovou informaci nám sdělil zdroj.

Ovšem když se nad tím zamyslíme, že František Bublan má, či měl dobré vztahy s Muneebem Hassanem Alrawim, tak se není co divit, že se mohl daný zaměstnavatel zaleknout. Nevíme jak to bylo, ale minulost Františka Bublana je známa v tom, že s BIS měl mít své dočinění a také měl řídit operativní důstojníky a také byl ministrem vnitra.

Jaké asociace mohl mít v hlavně daný zaměstnavatel? Nevhodím ho a opravdu to tu bouchne? Česká republika je členem Severoatlantické aliance, kdy tato vojenská organizace je v područí Spojených států, které jsou spojencem Saúdské Arábie, která islamizaci Evropy nejen podporuje, ale také má mít údajně napojení na islamistické skupiny.

Kdo ví jak to vše bylo. Pravdu se ze zpravodajského prostředí nedozvíte nikdy, jelikož je to hra plná stínů v takřka setmělém prostředí. Ovšem mohla daná informace podaná zaměstnavateli o jeho zaměstnanci spíše vyznívat jako zastrašování? Posuďte sami.