Kde jsou politici nenávidějící čínskou totalitu? Bartoše zatkli a oni mlčí? Být to čínský nebo ruský opozičník, tak by už káleli atomové hřiby. A něco o policejním dobytku

Kde jsou havloidní hlupáci? Kde jsou obhájci lidských práv a svobod? Neslyším burácení hlasů TOP 09, že v Praze dne 26. 3. 2016 byl zatčen opoziční politik, jako někde v Pekingu. 

Adam B. Bartoš

Adam B. Bartoš


Havloidi mlčí a perverzně se z toho radují. Kdyby byl Adam Bartoš Rus a byl odpůrce Vladimira Vladimiroviče Putina a byl zatčen v Moskvě na Rudém náměstí, tak to by už havloidní kulturní fronta byla pozoru a srala by své sračky do veřejného prostoru. Jenže to by se nestalo. Bartoš by v Moskvě za svůj včerejší projev zatčen nebyl. Tam Vás zatknou jen, když jednáte proti právě.

Ovšem byl zatčen Adam Bartoš jako předseda Národní demokracie a byl zatčen v Praze, kdy kritizoval vládu a vzkázal jí, nic jiného, že za svou vlastizradu zaslouží trest nejvyšší. Právní řád zná pouze doživotí. Strašil vládu vezením, tak bude sedět?

Kde jsou ty hnídy a odporní devianti, kteří odmítají čínské vlajky v Praze? Tady máte možnost se vyřádit a hájit lidská práva. Kde jste? Že to je vámi nenáviděný Bartoš? Ale jděte, vždyť spravedlnost, lidská práva a svoboda slova jsou pro všechny? Nebo tomu tak není?

Policejní dobytek se propůjčil politické totalitě – Zatýká odpůrce vlády při výkonu politické činnosti

Policie má za úkol ochraňovat občany (tečka). Čím včera občany Adam Bartoš ohrozil, když nazval vládu, která občany ohrožuje tím, že nerespektuje usnesení Poslanecké sněmovny, že Česká republika se nepřipojuje k dohodě EU a Turecka k importu muslimských hrdlořezů a zrušení víz pro hnízdo teroristů, kterým je Turecko, vlastizrádnou a požadoval pro ní trest za vlastizradu?

Policie měla zatýkat ve Strakové akademii, měla zatýkat Sobotku, Bělobrádka, Babiše a celou vládu, jelikož jsem nezaznamenal, že by Sobotkovou vlastizradu, tedy ignorování usnesení Poslanecké sněmovny, někdo z ministrů odsoudil, takže to schvalují a schvalování trestné činnosti je také trestné.

Jenže policejní dobytek, tedy není na ochranu občanů, ale na vynucení zločinecké politiky vlády. Kdo se vládě protiví skončí jako Bartoš.

Policisté, kteří se k tomu propůjčili jsou zmrdi – Mohli ve své čestnosti odmítnout plnit rozkaz a odejít ze služby. Člověk, který takové rozkazy plní,není člověkem, je otrokem bez mozku.

Nejde o Bartoše, jde o nás. Bartoš je možná divný, ale zítra budete v cele možná i Vy

Adam Benjamin Bartoš, jak si doplněně říká, na mou osobu působí komicky, není to nebezpečný extrémista, jak se mu snaží přilepit nálepku média. Poznal jsem jej osobně a měl možnost s ním mluvit, je to zanícený člověk pro svou věc. Ale některé jeho kroky jsou až groteskní. Proto nemůže nikdy oslovit širší masu.

Některé jeho myšlenky jsou patrně chybné zcela, některé méně a někdy může mít i pravdu, ale to platí pro nás pro všechny. Ovšem já budu hájit právo na svobodu slova i pro Adama Bartoše, či havloidní pošuky typu Halíka, Kohouta či jiných exotů, jelikož každý má právo na svobodu slova, aby se mohl třeba i zesměšnit.

Nikdo nemá právo posuzovat, co se říkat smí a co ne. Pokud se někdo takový najde, kdo to posuzovat bude, tak jednou zavře hubu i Vám a to chcete? Rozdíl mezi komunistickým bolševikem a anitkomunistickým bolševikem je nulový, oba to jsou bolševici ducha – Odmítají jiný pohled, pravdu, pluralitu. Jsou duševně choří.

Propaganda policejních zmrdů

„Při proslovech jednoho z řečníků bylo pracovníky Magistrátu hlavního města Prahy konstatováno, že jeho projev překročil rámec zákonů České republiky. Z toho důvodu bylo těmi samými pracovníky shromáždění v souladu se zákonem rozpuštěno a podezřelý řečník policisty zadržen. Šestatřicetiletý muž následně skončil na policejní služebně, kde byly zahájeny úkony trestního řízení pro trestný čin podněcování k nenávisti vůči skupině obyvatel nebo omezování jejich práv a svobod. Muž byl následně po vyslechnutí propuštěn,“ píše policejní huhlal por. Bc. Jan Daněk na webu zločinecké totalitní organizace „Policie“.

Co řekl Adam Bartoš doopravdy? Podívejte se na video a pak uznejte, že policejní mluvčí je jen lhář, sluha a otrok, člověk bez mozku:

https://www.youtube.com/watch?v=r9QhxF3aH84