Nalijme si čistého vína a střely smočme ve vepřové krvi: Muslimové vyhlásili Evropanům džihád. A my jen sedíme čučíme s otevřenou hubou

Evropu tvoří občané bílé pleti, křesťanského náboženství a řecko-římské kultury. Tuto hlubokou pravdu pronesl generál Charles de Gaulle. Začali jsme politicky nekorektním citátem, tak se těšte i na velmi politicky nekorektní citát i v závěru.

mu-Slimák

mu-Slimák

Ano, Charles de Gaulle, ten generál, který se stal prezidentem Francouzské republiky, kdy za jeho vlády byla Francie hrdá země, které vzdorovala americké kolonizaci. Právě jeho osobnost zabránila tomu, aby Francie byla kolonizována a spravována americkým guvernérem. Právě generál de Gaulle, vyvedl Francii z vojenské součásti Severoatlantické aliance. Byl to obrovský vlastenec, patriot a ochránce evropských konzervativních hodnot.

Proč úvodem připomínám jednoho z velkých Francouzů? Jelikož právě takové osobnosti jako byl generál de Gaulle, nebo polský král Jan III. Sobieski, dnes Evropa potřebuje jako soli. V době, kdy už není pět minut před dvanáctou, ale běží již třináctá hodina války muslimů vůči Evropě. Nyní potřebujeme vojevůdce na záchranu a ne žvanily…

Osídlení je začátek džihádu

Zapomínáme na jeden fakt, že jakýkoliv muslimský džihád začíná postupným osídlováním území protivníka. Evropa je zamořována mohamedány více jak několik posledních desetiletí 20. století. To byly jen přípravy na „svatou válku.“

Dnes vraždy ve jménu proroka – teroristické útoky – rysy krvavého džihádu nepáchají muslimové z arabského světa, ale jsou to občané členských zemí Evropské unie. Rakovina je v posledním stádiu a metastáze se rozlézají po celém kontinentu.

Migrační invaze válečníků jako druhé stádium džihádu

Dnes vidíme v akci druhé stádium „svaté války.“ Mohamedáni přicházejí po deseti tisících a vynucují si vstup do Evropy. Starý kontinent je ušpiněn vírou prašivých psů a nečistých vepřů, kteří ignorují naše zákony, zvyky, tradice a morálku.

Naše ženy jsou pro ně lovnou zvěří, kdy tím neukazují ženám nadvládu, pro ně jsou ženy jen věci. Oni tím ponižují všechny evropské muže – Znásilnění jedné dívky, je ponížením všech Evropanů. Oni nám jako neandrtálci vzkazují: Jste určeni k záhubě, jelikož u nás se to trestá smrtí, když to muže urazí, ale Vy nás ještě ochraňujete, šatíte, dáváte nám střechu nad hlavou a živíte nás.

Ostrý džihád skončí holocaustem Evropanů, který pomalu začíná

Vyvraždění redakce úchylného časopisu v Paříži, útok v Paříži na rockový klub a fotbalový stadion, vraždy na na bruselském letišti a v metru – To je začátek holocaustu bílých křesťanů – Džihád začíná přecházet do třetího finálního stádia.

Mohamedáni nepotřebují, aby jich byla většina, jelikož nectí náš zákon, naše právo a jejich případná smrt, při šíření islámu mečem, je pro ně vstupenkou do ráje. Proto začínají masově vraždit, aby Evropany zastrašili a ti přijali jejich víru.

Kdo nepřijme Islám – Bude mrtev. Včera do začalo a krvavá jatka neskončí dnes, ani zítra, ale mohou trvat desetiletí.

Jaká je z toho cesta ven?

Nežijeme ve svobodné společnosti a odpověď na zastavení džihádu v Evropě a záchranu evropské civilizace, tradic a bílé rasy, je v EU, ale i v České republice trestná. Proto si jí domyslete – Myšlenky zatím ještě trestní nejsou.

Ovšem citovat není trestné snad ještě nikde, proto závěrem předáme slovo nominantovi ucházejícího se o kandidaturu na amerického prezidenta Donaldu Johnovi Trumpovi: „Muslimové by se měli popravovat kulkami smočenými ve vepřové krvi,“ takto se vyjádřil na adresu muslimů možná budoucí prezident Spojených států.