Televize v hospodách je nebezpečnější více než kouření

Omezovači si vymysleli, že je kouření v hospodách nebezpečné, ač neexistuje žádný relevantní důvod myslet si, že je kouření nebezpečné. Zatím jsou to tvrzení jen lékařských teoretiků a chybí relevantní důkaz mezi poškozeným zdravím a kouřením tabáku. Kouření se začalo omezovat před více jak třiceti lety ve Spojených tátech, tudíž tehdejší patnáctiletí, již ve velké míře ve Státech jsou nekuřáci, ale výskyt plicních chorob mají stejný jako jejich rodiče, kteří byli převážně kuřáci. Takže zase lež idiotů podobná globálnímu oteplováni a jiným blbostem.

Knížecí degenerát Schwarzenberg

Knížecí degenerát Schwarzenberg

V hospodách je daleko nebezpečnější faktor, který ohrožuje nejen mentální zdraví jejich návštěvníků a není to ani alkohol. Nejvíce je tam nebezpečná stále puštěná televize, jelikož podnapilí štamgasti sají zpravodajství takových kanálů plných lejn jako je Česká televize, Prima a Nova, kde je šířená lživá propaganda.

Podnapilí pak vnímají tyto propagandistické lži daleko silněji, nežli osoby střízlivé. A pak i takové vypatlané a vychlastané pako má volební právo. A volí takové obudludy jako Schwarzenberg, jelikož o něm v TV říkali jak je to skvostný člověk. Ač v realitě je do degenerovaný nevzdělanec, který usne kde sedne a údajně se má již i pomočovat a má si snad kálet i do kaťat.