ČT šíří homosexualistickou propagandu i mezi Vaše děti

Pravidelně ve vysílání z Mistrovství světa 2015 v ledním hokeji z Prahy a Ostravy se objevuje šot s k vízem maskotů MS, kde Bob a Bobek kladou otázku kvízu. Jedná se o kreslené postavičky z večerníčkové pohádky. Ovšem jaké je zděšení, že v tom kresleném šotu je v davu diváku rozvitých několik vlajek homoxesualistického hnutí LGBT, které po svědě propaguje různé a všemožné sexuální deviace. A nebyla by to Česká televize, aby její propaganda nebyla podprahová a ještě nebezpečnější. K obhajobě si nachystali úskok.

Propagace LGBT Bobem a Bobkem

Propagace LGBT Bobem a Bobkem

Ta duhová vlajka je obráceně, tedy vzhůru nohami, ovšem duch vlajky barevných pruhů zůstává a o to je to ještě horší, jelikož stejné duhové homosexualistické vyvedení je i programovou grafikou dětského kanálu ČR, ČT Déčko, kdy celá grafika kanálu je v duhových pruzích, které barevností a vyvedením připomínají vlajku LGBT.

Kvíz pro děti s propagací LGBT

Kvíz pro děti s propagací LGBT | Foto: ceskatelevize.cz

 

Děti v České republice jsou tak přímo pod vlivem homosexualistické propagandy, jelikož když pak uvidí devianty v ulicích, jak se objíždějí v rámci Prague Pride, tak pod barvičkami jejich televizního kanálu s pohádkami, proto už jsou učeny od útlého věku, že rodina je něco nenormálního, že přeci je normální, když se objíždějí chlapci s chlapečky a holčičky s holčičkami, či podobně.

Tak i taková propaganda je páchána za Vámi odvedené poplatky pro Českou televizi, které pod násilím vybírají, které jim poslanci přiřkli. Toto vše platíte z Vaší kapsy v jedné z nejamorálnější daní, kdy paradoxně nejchudší platí stejně, co nejbohatší.  Prostě musíte platit veřejné a veřejně schvalované a podporované mravní ohrožování výchovy mládeže a dětí. To vše za úsměvu protektora Schapira a jeho sweetboys.

LGBT barvy ČT Dečka | Foto: ceskatelevize.cz

LGBT barvy ČT Dečka | Foto: ceskatelevize.cz