Použilo Žít Brno praktiky NSDAP? Policie na 1. Máje nařezala v Brně extremistům

Kdo je to extremista? Pohled je dvojí. Dnešní mocní za extremistu považují své oponenty, kteří jim bortí jejich kruhy. Ne myšlenky, ale kontext do kterého je zasazují. Takže člověk nesouhlasící s oficiální doktrínou mocných – Evropská unie, Spojené státy – ten je „extremista.“ Nyní se na extremistu podívejme očima člověka myslícího, nikoliv očima neandrtálce bruselského: Extremista je ten, který páchá extrémní činy, ne slova – slovem extremismus páchat nelze. Extrémní čin a poli politickém? Jediný: Brát jiným právo na myšlenky, postoje, svobodu slova a shromažďování, či politickou existenci.

Hollan - Duhový nácek?

Hollan – Duhový nácek?

Trochu na úvod teorie. To pro ty, kteří žijí v nálepkovém světě a podle návodů z médií, co si jako mají myslet. Co se stalo v Brně 1. května 2015?

Nebudu to popisovat obsáhle, ale jen krátce: Dělnická mládež ohlásila jakousi akci, demonstraci a pochod. Radnice jim to nezakázala. Mezi radními, kteří to povolili byli i klauni z Hnutí Žít Brno, to je krycí název pro spiklence Hnít Brno.

Pak Matěj Hollan, co by náměstek primátora Brna za Hnít Brno, vymyslel: Brno blokuje. To byla akce zablokovat legitimní akci Dělnické mládeže. A taky ji zablokovali a na kebuli dostali. Proč? Narušili do té doby poklidnou demonstraci.

Levicoví extremisté na obou stranách?

Co je dělnická mládež? Jsou to mladí lidé. Zmatení, zmanipulovaní a částečně ještě nevyzrálí, ale dobře organizovaní stranou DSSS. V čele DSSS je jakýsi Vandas, pokud se tak skutečně jmenuje, jelikož se objevily informace, že právě Vandas by mohl být plukovníkem BIS a celá stana jen registr pro tajné služby, kterým by si monitorovali lidi s určitými postoji – ultralevicový nacionální socialismus, jako konkurent dnešního oligarchosocialismu.

Co je Žít (Hnít) Brno? To jsou vesměs již lidé dospěli, kteří za naše peníze vystudovali různé zbytné humanitní obory na vysokých školách, váleli se a havlili se. (Havlit se, Zhavlit se – Opít se, pozvracet se, pomočit se, pokálet se a ošukat, co má díru; nerozlišuje se konečník a vagína). Tudíž lidé z Hnít Brno jsou opravdu výkvět havloidního sektářství, které je říznuté i zeleným ekoterorismem.

Kdo je horší? Nácek nebo nácek?

Na otázku, kdo je horší z výše popsaných dvou skupin levicového pohledu vnímání světa, Vám neodpovím. Hledejte si odpověď sami. Ale co mohu konstatovat?

Dělníci poklidně pochodovali. Hnít Brno aktivně blokovalo, což i předem avizovalo. Pokud se u Policie najde ze sta jeden, co umí číst, psát, počítat a přemýšlet, tak si to dali trochu dohromady. Bude to rizikové. Připravili se a vybili si mindrák. Sami se asi divili koho to řežou, ale asi jim to bylo jedno. Hlavně, že si bouchli.

A stalo se snad nemožné. A  kavárenští povaleči z toho čumí jako hajzlbába na pěti litr. Benga zřezala kavárenskou holotu a ne „nácky.“ Co to je za pořádky? Tak to teda soudruzi ne. To budete muset vysvětlit. My jsme a žijeme odkaz Václava Havla, to je nová totalita. Jenže kdo se choval jako nácek? Dělníci jsou označeni za nácky a náckovský program i celkem mají, leze z toho ten nejprimitivnější socialismus, které není prezentován komunisty.

A hollanovci se chovali jak? Kdo v 30. letech napadal demonstrace jiných politických subjektů v Německu? Ano, byli to hnědé košile a bílé podkolenky. Byli to lidé, kteří si udělali modlu z Adolfa Hitlera. Byli to členové NSDAP. Včera tito lidé modlili se k Hitlerovi, dnes se jejich následovníci modlí k Havlovi. Praktiky stejné, rétorika stejná – cíle? Podobné: Likvidace svobody.