Šafr údajně prohlásil, že názorové odpůrce by i bil. Prý budou prasata vítat konvoj amerických okupantů, nebo v tom konvoji pojedou?

Člověk jen chvíli nesleduje mediální dění a hned o něco přijde. Pavel Šafr takový mediální sračkometář, prý bude rozbíjet prasátko. To mu jej ale bude muset první někdo na americké ambasádě naplnit, jelikož pochybuji, že by česká líná mediální presstitutka do něčeho utápěla své příjmy. Pokud by se měl živit opravdu sám za sebe, tak už dnes asi pošel hlady. Navíc tato figurka páté proamerické propagandistické kolony má i sklony k násilí, tudíž je to asi velký extremista, jelikož se vyblil na svém facebooku, že by se s klidem se svými názorovými odpůrci i pobil, napsaly ParlamentniListy.cz. Nebo by je poblil pod vlivem alkoholu?

Konvoj amerických vojáků?

Konvoj amerických vojáků?

Pak jinde psali, že už nějaká prasátka mají nachystány vlajky z hvězd a pruhů, aby mohla vítat americké okupanty, kteří bou provokativně na našich cestách defilovat. Aby ukázali kdo je tady pánem. Dokonce i nějací veteráni? Mozkoví nebo váleční? Asi mozkoví, tedy lidi bez mozku. Celé mi to připomíná vítání nacistických vojsk a Hitlera v Praze, to podobné typy měly vykloubené pravice, jak hajlovaly. Nu, co proamerická hovádka a nacistická prasátka se ukojí a kolona okupantů se vrátí na svou základnu, kde vojska SS (Spojené státy), okupují Německo.