Kocáb by byl zoufalý, kdyby byl Rusem. Škoda, že jím není. Mohl by konečně spáchat sebevraždu

Dlouho jsem se tak nepobavil. Až když jsem četl mentální poluci omezeného havloida Michala Kocába, to co z něj padalo, připomínalo spíše exkrementy, nežli myšlenky. Myslet totiž může duševně zdravý jedinec a pokud si přečtete článek na serveru ParlamentniListy.cz s názvem Michael Kocáb: Stydím se. Být Rusem, byl bych zoufalý. Kdo si chce ustupováním zajistit mír, vykoleduje si válku, tak nemusíte být zrovna psychiatrem, abyste usoudili, že Kocáb se musel nějak, někam, či kamsi, duševně vyšinout. Co jeho slovo to perlička podobná hovínku.

Michael Kocáb - Schvaluje vraždy a násilí pácháné teroristy na Ukrajině

kocábka havloidní

“Být Rusem, byl bych z toho zoufalý,“ citovaly ParlametniListy.cz Kocába. Co k tomu dodat. Jen to, že je obrovská škoda, že Kocáb není Rusem, jelikož pokud by byl Rusem, tak by po něm nezůstaly vytunelované fonty Trend. On vlastně je to takový brácha od hardwardského Koženého v praktikách, co používal.

A navíc pokud by Kocáb byl Rusem a měl ruskou duši a styděl by se za to, že je Rusem, tak by s největší pravděpodobností spáchal sebevraždu a ustřelil by si hlavu.

„Zoufalý Porošenko zkouší vše, co je v jeho silách,” míní Kocáb a asi taky lituje, že se rusky mluvící v Novorusku nenechali dobrovolně povraždit, nebo ze sebe udělat otroky či lidi podřadné kategorie, tak jak trpí rusky mluvící v Pobaltí, kde nesmějí mít občanství, nesmějí být voleni a ani nesmí volit. Dokonce nesmí ani na veřejnosti mluvit rodným ruským jazykem.

To vše se Kocábovi líbí, to podporuje, za to bojuje s Evropskou unií v zádech. Pak musí být Kocáb jednoznačně nacistou, jiné vysvětlení asi není.