Co je rasistického na větě: Nejezte kebab? Vůbec nic. Nejsme kanibalové

Směju se, za břicho se popadám. Okamura vyzval ty, kteří si nepřejí islamizaci v České republice, aby nejedli kebab. A už je rasista. To bude asi tím, že je poloviční Japonec a v tamní části Asie je rasismus celkem rozbujelý a oblíbený. Ovšem zase je poloviční Moravák a tady žádný rasismus neexistuje. To se nám snaží namluvit jen antirasističtí bojovníci, aby měli práci. Pokud by se přiznala pravda, tak by pošli hlady někde v příkopě, jelikož se na nic nehodí jen na štvaní lidí.

Kebab

Tudíž pokud bychom měli přistoupit na idiotskou tezi, že je Tomio Okamura rasista, tak bychom museli dodat, že je jen poloviční rasista, ale ani to není pravda, jelikož neřekl nic rasistického. Když byli Spojené státy (SS) ve sporu s Francií, tak Američané lili do kanálu francouzská vína před objektivy televizních kamer a nikdo je z rasismu nenapadal.

Navíc Okamura vyzýval, že ti kdo nesouhlasí s islamizací, tak by neměli jíst kebab. Ono přijetím jídla, přijímáte kulturu. Navíc pokud za to platíte, tak podporujete tu kulturu. Pokud cizí kulturu nepřijímáte a nepodporujete, tak to pasivita, ale ne rasismus.

Okamura by mohl být rasistou jedině za toho předpokladu, že by se kebab pekl z muslimů, suši dělalo z Japonců, pečená kýta z Bavorů, neviditelné zadělávané mozečky z Američanů a podobně; když by vyzval: „Nejezte kebab z muslimů.“ Jenže nejsme kanibalové, takže Okamura svým vyjádřením nemůže být ani rasista, ať je ten pán cokoliv.