Kdy do českého právního řádu implementují Komise neamerického stylu života?

Začíná přituhovat a mrznout. Jenže mráz nyní přichází z Washingtonu. V 50. létech minulého stolení měli v tamním Kongresu Komisi, která řešila americké občany, kteří nežili ten správný americký život. Nádherně je politicky zlikvidovali a společensky postavili do rolí odpadu. Mám obavy, že něco podobné, co jsme zažili, i u nás za bolševika, se blíží rychlostí světla. Mám obavy, že nás to jednoho brzkého dne postihne a je jedno, jak se to bude jmenovat. Jisté je jen jedno. Šéfem takové zločinné instituce bude nějaké havloidní hovado, nejlépe teplé. Co třeba Putna?

Katolická buzna MCPUTNA

Neziskovky z USA, které páchaly vražedné zločiny ve světě, které nazývali „barevnými revolucemi“ mají již Českou republiku v hledáčku. Dnes se již USA ozývají dokonce řeči, že se Češi odklánějí od Havla. Ale Havel byl přeci zločinec, kolaborant s komunisty, kretén pěstovaný StBáky a člověk, který si žil jako prase v žitě, kdy ostatní ryli držkou v zemi a jeho nejhorším autem byl vždy Mercedes. Tak proč bychom k takovému odpadu a lháři měli vzhlížet?

Jednoduše, protože nám to v USA přikázali a jsme jen jejich kolonie, a kdo půjde proti nim, tak ten skončí špatně. O takovém osudu by mohl vyprávět třeba Ladislav Bátora, kterého takoví, co budou zakládat české Komise neamerického stylu života, již mimosoudně a společensky popravili.

Národe, vidíš svůj osud? Ne nevidíš. Škoda, ale vždy se dá za budoucnost bojovat. Kdo nebojuje je smířen a jako otrok oddán otročení.